Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

13. februar 2020
Kl. 10.00

Valentine I Magasin

I Magasin hylder vi kærligheden mellem to partnere – eller dem der måske snart bliver det. Forelskelsen. Lidenskaben. Evnen til at holde af og værdsætte. I modgang og medgang. Overskudsagtige handlinger, gode gaver, forkælelse, fjollede påfund, m.m. Alt sammen med til at gøre dagen mindeværdig. Og med til at huske jer på, hvorfor I er jer!

Det er bestemt et besøg værd, når vi fejrer Valentine i Magasin d. 13. og 14. februar.

Du kan ved vores kasser i parfumeafdelingen få gaven til din udkårne pakket ekstra fint ind, med kys og kærlighedskarameller.

 

Måske du er så heldig at være inviteret ud og hvorfor ikke få lagt makeuppen hos os. Du kan besøge Lancöme, der sørger for at gøre dig date ready med en quick makeup. Eller få ”lips for valentines kiss” hos YSL.

I Magasin kan du ude på Kongens Nytorv besøge Magasin Flowers, der vil sælger blomster, som uden tvivl vil charmerer din udvalgte valentine.

Psst. Husk også at holde øje med din Goodie APP hvor du på valentine dag finder en kærligoverraskelse iform af en lækker spiselige ”lovestick” som de 50 første kunder fra kl. 15.00 kan hente på vores Valentine Stand.

 

Finder sted: Magasin Aarhus