Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

19. september 2020
Kl. 18.00

Vegetariske vidundere

Klimakampen har for alvor fået fat i de fleste. Vi skal for alvor til at passe på CO2 afledninger, og et af de meget tunge CO2 aftryk kommer fra produktion af kød. Uden at vi skal være hellige eller helt opgive kødet, så er det en god ide at smide et par kødfrie dage i madplanen.

Vi vil gerne gøre op med, at kødet altid skal spille første violin, men i stedet lade alle de fantastiske grøntsager, som vi har spille hovedrollen. På kurset lægger vi ud med en rigtig tilfredsstillende snack med sprød filodej, som flankeres af en lækker avokado creme med et røget touch. Til forret laver vi et anderledes take på den klassiske tatar. Men i stedet for oksekød, så laver vi den på rødbede. Hovedretten står i kålens tegn. Der findes næsten ikke en mere alsidig grøntsag end spidskål, og den er en sikker vinder. På dette kursus griller vi den op, og gør den gumset og lækker med nødder, brunet smør og revet ost. Til slut skal vi pochere pærer og lave en lækker marcipan-inspireret crumble, som passer pæren perfekt.  Grøn glæde fra start til slut, som altid kan nydes med vores eget hjemmebryggede øl eller lækre vine, som altid er ad libitum.

 

MENUEN

Glæd jer til en frisk velsmagende introduktion til det grønne vegetariske køkken.

  • Sprød filodej med Piment D’espelette og røget avokado dip
  • Bagt rødbede tatar med æble/havesyre sauce
  • Grillet spidskål med brunet smør og hasselnødder
  • Pocheret pære med jernurtsorbet og mazarinkage
  • Til menuen serveres en række forskellige øl fra eget bryghus, som passer til maden. Det er selvfølgelig også muligt at få et glas vin.

Vi tager forbehold for ændringer i menuen ift. varetilgængelighed.

Drikkevarer er inkluderet i prisen. Øl, vin, vand samt hjemmelavede limonader, kaffe og the. For yderligere information klik her

Opskrifterne får du efterfølgende pr. mail.

Alle deltagere får et Timm Vladimirs Køkken forklæde med hjem, kvit og frit.

Vær opmærksom på, at kurset først gennemføres ved min. 12 tilmeldte.