Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

13. juli 2023
Kl. 14.00 - 16.00

Veronica Mortensen, Peter Vuust, Mikkel Vuust

Triojazz med en af landets bedste jazzsangerinder i front

Peter Vuust er en unik kombination af at være musiker, hjerneforsker og leder af Center for Music in the Brain på Aarhus Universitet. Han er kendt for sit groovy og melodiøse solospil. Som komponist og bassist har han udgivet syv album i eget navn. Det seneste album Further To Fly udkom i april 2022 med bandet 5 x Vuust.  

Denne aften har han Veronica Mortensen med på sang. Hendes stemme har en varme og en karakteristisk klang, som altid er værd at lægge øre til. Samarbejdet mellem Peter Vuust og Veronica Mortensen har i ørenes løb ført til mange koncerter og udgivelse af tre CD’er, hvoraf September Songs (2013) blev nomineret til en DMA i kategorien Årets Danske Vokaljazz.  

Til at fuldende aftenens trio er Mikkel Vuust med på trommer. Mikkel Vuust er en af landets mest talentfulde unge trommeslagere. Han har til trods for sin unge alder spillet med navne som Jakob Fisher, Uffe Steen, Henrik Gunde og Sinne Eeg. Han studerer p.t. på Manhattan School of Music i New York, og er CD-aktuel med albummet Further To Fly sammen med 5 x Vuust.

 

 

Finder sted: Salling ROOFTOP