Hovedingredienserne i dette sofistikerede køkken er; fishsauce, citrongræs, lime, chili, hvidløg og krydderier som kanel og anis, men vigtigst af alt: Altid friske råvarer og et væld af smukke og smagfulde friske urter. Det vietnamesiske køkken byder – med afsæt i de 5 grundsmage: salt, sødt, surt, bittert og umami – på fantastiske madoplevelser – Helt enkelt!
Retterne i det vietnamesiske køkken er typisk meget lette. De er ofte små, tilberedes med lidt fedtstof og indeholder begrænsede mængder af kød, som oftest er kylling eller magert svinekød. Denne madkultur er medvirkende til, at Vietnam indtil videre er blandt de lande i verden med det laveste antal overvægtige.
Det er hverken svært eller tidskrævende at tilberede vietnamesiske retter. Og vi vil på kurset guide dig gennem 4 lækre og velsmagende retter, som alle kan lære at lave. Vi har ordnet råvarerne, så du bare skal koncentrere dig om at tilberede maden og ikke mindst spise den.
Vi laver det grove, du laver det sjove!