Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

13. juli 2023
Kl. 11.00 - 13.00

Viktoria Søndergaard, Peter Vuust, Mikkel Vuust

Prisvindende vibrafonist i front

Det bliver en unik musikalsk oplevelse, når Viktoria Søndergaard denne eftermiddag går på scenen sammen med Peter Vuust og Mikkel Vuust på Salling ROOTTOP.

Viktoria Søndergaard er en alsidig vibrafonist, der allerede i en ung alder har spillet med adskillige garvede, og som hende selv, unge musikere. Hun er en habil komponist og som instrumentalist er hendes spil uforfærdet og følsomt. I 2021 afsluttede hun uddannelsen i Rytmisk Musik og Bevægelse på Det Jyske Musikkonservatorium. Hun har derudover lavet udgivelser med bands som Baryl, Odd Pocket, I Think You’re Awesome samt Little Winther. Yderligere modtog hun i 2022 Tivoli Jazz Pris i København og senere samme år prisen som Aarhus Jazztalent.

Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det jyske Musikkonservatorium, leder af Center for Music in the Brain og er derudover en af landets mest benyttede side-men. Han har spillet på mere end 100 plader og med internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson, Jukkis Uotila og mange flere. Han er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil. Peter har desuden været nomineret til en DMA for cd’en September Song.  

Mikkel Vuust er en af landets mest talentfulde unge trommeslagere. Han har til trods for sin unge alder spillet med navne som Jakob Fisher, Uffe Steen, Henrik Gunde og Sinne Eeg. Han studerer lige nu på Manhattan School of Music i New York og er CD-aktuel med albummet Further To Fly sammen med 5 x Vuust.  

 

 

Finder sted: Salling ROOFTOP