Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

5. januar 2024
Kl. 18.30 - 20.30

Vild med dansen

Aarhus Symfoniorkester smider alle hæmninger og gør dansemusikkens forrygende satser levende på scenen – med hjælp fra Mads Vad og to blændende unge dansetalenter.

Ved årets nytårskoncert byder Aarhus Symfoniorkester op til dans. Vi har samlet nogle af de mest medrivende dansetoner fra symfoniorkestrets verden – og allieret os med en både kyndig og karismatisk guide til dansens verden: Mads Vad fra ”Vild med dans” leder publikum igennem en underholdende aften fyldt med alt det bedste fra dansens verden.

Men hvad er de dejlige danse uden nogen til at danse dem? Derfor har vi inviteret de to eminente dansere Aksa Elisabeth Nepper og Julius Sjöberg Vind med på scenen. Til tonerne af de bedste danse fra Lumbye, Gade, Strauss og Tjajkovskij viser de to unge dansetalenter præcis, hvor fejende festlig musikken er.

Vi håber det bliver svært at sidde stille, og at publikum går dansende fra koncerten inspireret af de to unge stjernedansere og et veloplagt Aarhus Symfoniorkester under ledelse af den kyndige maestro Anna Skryleva.

Dirigent
Anna Skryleva

Medvirkende
Mads Vad
konferencier

Julius Sjöberg Vind &
Aksa Elisabeth Nepper
dansere

Værker
Dansemusik af bl.a. Lumbye, Strauss, Gade og Tjajkovskij

Arrangør: Aarhus Symfoniorkester

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus