Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

21. marts 2020
Kl. 10.00

Vildmarksgourmet

Tag med ud under åben himmel og sank, sans og smag dig til en helt særlig natur- og madoplevelse. Vi sørger for alt det praktiske, så du kan opleve, hvad den vilde danske natur byder på – og smager af.

Gode råvarer kombineres med en smuk og lærerig sanketur ud i nærområdet i Nationalpark Mols Bjerge. Ved bålet lader vi kreativiteten råde, og sammen tilbereder vi et smukt, ukompliceret og fremfor alt velsmagende måltid bestående af minimum fire retter. Der bliver rig mulighed for at nørde med primitive tilberedningsmetoder såsom jordovn, saltdejsindpakning, røgning samt mad i gløder, flammer og i røg. 
Vi ønsker at give deltagerne indsigt i gode naturlige råvarer, og at inspirere til at bruge de vilde spiselige urter ikke blot til mad – men til smagfuld mad. Menuerne skifter efter årstiden og dermed de lokale råvarers tilgængelighed.

 

Vi samarbejder med lokale fødevareildsjæle som Helges Most og Grønt, Mols Kafferisteri, SMAG og Det Grænseløse Køkken, Hejdi fra Verdens Ende, Kræmmerhuset, ÆBELTOFT og Kalø Økologiske Landbrugsskole. Vi supplerer med øko varer fra Menu Rønde og Kvickly. Ebeltoft

Vi værdsætter fællesskabet og mødet omkring bålet og maden. Rammen er vores samiske lavvu, overdækkede basecamp, eller nybyggede bålhus i sansehaven. Stemningen er uformel og der er tid og plads til at drikke køkkenvin, cowboykaffe eller lokalt øl.

Tag også gerne sovegrejet med og forlæng aftenen under stjernerne. Overnatning i shelters, samisk lavuu eller eget telt er med i prisen. Det samme er muligheden for brug af vildmarksbadene.

 

TIP: Der kan ikke garanteres plads i f.eks. shelters, men status på shelters og lavuuer kan fås ved kontakt  til Julie på joej@karpenhoej.dk  Der kan reserveres efter først til mølle med garanti for minimum teltplads til eget telt.

Datoer: Se tilmeldingsknapperne herunder. Fra efterårsferien til påske foregår arrangementet i dagslys fra 10.00-17.00 med mulighed for efterfølgende vildmarksbad og overnatning.
Øvrige arrangementer fra kl. 14.00-21.00 med mulighed for vildmarksbad og overnatning, hvis man har lyst.


Eventkoordinator og instruktør er Julie Østergaard. Vil du vide mere om kurset, kan du skrive til Julie her

 

Finder sted: Karpenhøj Naturcenter