Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

23. februar 2021
Kl. 20.00 - 23.59

Vinterjazz – Blood, Sweat, Drum+Bass

The Blood Sweat Drum + Bass African Explosion
Featuring Dawda Jobarteh

Blood Sweat Drum + Bass proudly presents
One of West Africa’s biggest musical treasures from Gambia’s most famous griot family

Blood Sweat Drum + Bass (BSD+B) indleder under Vinterjazz 2021 et enestående samarbejde med den Gambianske komponist, koraspiller og sanger Dawda Jobarteh, der som barnebarn af den berømte Alhaji Bai Konte på bedste vis viderefører den stærke vestafrikanske Griot-tradition som traditionel sanger, gøgler og historie fortæller.

Dawda Jobarteh er allerede stærkt integreret i den danske jazz/pop scene igennem en lang række samarbejder med bl.a. Pierre Dørge, Mussa Diallo, Ida Corr, Caroline Henderson, SCRAM, Den Sorte Skole, CTM, Palle Mikkelborg, Rumpistol, Suleymane Faye,Toumani Diabaté.

Nu er turen så endelig kommet til BSD+B efter at orkestrets leder og ide-mand Jens Christian Chappe Jensen og Dawda Jobarteh til stor gensidig glæde arbejdede sammen for første gang på et internationalt stævne for verdens musik i Georgien i 2019. Dette møde var så stærkt at næste skridt bliver koncerterne under Vinterjazz 2021, der dels vil byde på Dawda Jabartehs egne sange i helt nye arrangementer hvor BSD+B´s særlige lyd med den stærke store rytmegruppe, de elektroniske elementer, bigband blæserne og de flotte vokaler vil flettes sammen med helt ny skrevet musik af Chappe, som vil blive et Dawda Jobarteh helt nyt bud på Blood Sweat Drum + Bass – Nu med afrikansk inspiration.

Blood Sweat Drum + Bass kan i 2021 fejre sit 20-års jubilæum, og er ofte blevet fremhævet for at være ”legesyge og nysgerrige”.

Vi passer godt på dig i Musikhuset

Vi lever i en særlig tid, der gør det ekstra vigtigt, at vi passer godt på hinanden. Klik her og læs mere om, hvad vi gør for at passe på dig og vores andre gæster.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus