Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

26. januar 2020
Kl. 10.00

Vinterløbet – Ceres Park 2020

Årets første vinterløb skydes igang i Ceres Park, hvor du slutter ruten af med et seværdigt opløb på atletikbanen på Aarhus Stadion. Ruterne er rundt i det flotte område omkring Marselisborgskovene og langs den smukke kyststrækning. Løbet afsluttes med en lækker snack, som du modtager, når du er kommet i mål.

GENERELT FOR VINTERLØBENE –  FIRE UNIKKE LOKATIONER

For 37. år i træk har Aarhus Motion æren af at kunne indbyde til vinterløb, hvor alle kan deltage uanset niveau. Vinterløbene er både for den seriøse løber, der vil sætte en ny PR og for motionisten, som bare løber for sjov og for motionens skyld. I 2020 vil der igen være fire unikke vinterløb, og det er helt op til dig, hvor mange løb du tilmelder dig.

Vinterløbene kan være dit startskud til at komme godt i gang med det nye år. De er en unik mulighed for at holde sig motiveret i de mørke måneder og sikre, at man kommer i god form til forårets mange løb. Løbene bliver afholdt på fire unikke lokationer, så man er garanteret en ny rute og ikke mindst en ny oplevelse for hvert løb, man deltager i. Alle fire vinterløb byder på de traditionelle 5 og 10 km og en 15 km distance til Vinterløbet i Brabrand.

RUTERNE

5 km ruten byder på en blanding af asfalt og brede skovstier omkring Havreballe Skov med en afstikker ned omkring Strandvejen. 10 km ruten løber 5 km runden to gange. Den første og sidste del af ruten løber du inde på selve stadion, hvor atletikbanen indbyder til at give den max gas.

Ruterne er opmålt af certificeret opmåler fra Dansk Atletik Forbund.

FARTHOLDERE

Til vinterløbene finder du vores gode team af fartholdere, som er klar til at hjælpe dig med at opnå din ønskede sluttid. Uanset om du deltager på 5 km eller 10 km, vil der være fartholdere.

BØRN DELTAGER GRATIS

Der er gratis deltagelse for børn under 15 år ifølge en voksen, som er tilmeldt. Børn tilmeldes på dagen, og der kan tilmeldes et barn pr. tilmeldt voksen.

FÅ GLADERE KOLLEGAER

Motion og frisk luft giver mere energi og overskud – både fysisk og mentalt. Vinterløbene er en oplagt mulighed for at mødes med kollegerne til en hyggelig og anderledes dag i motionens tegn. At have et løb i kalendern er en kæmpe motivation for at snøre løbeskoene i hverdagen – eventuelt sammen med kollegaerne i slutningen af arbejdsdagen. Så hiv fat i kollegaerne og giv dem mulighed for at få en god og aktiv start på 2020.

T-SHIRT OG STARTNUMMER

Tilmelder du dig alle fire vinterløb, får du en lækker Vinterløbs-T-shirt. Derudover får du udleveret alle 4 startnumre på én gang, så du er klar til næste løb.
OBS: Tilmelder du dig alle 4 løb af flere omgange, skal du tilmelde dig via samme profil og deltagernavn for at kunne modtage T-shirten. Der er en T-shirt til de første 1250, som er tilmeldt alle 4 vinterløb. ( d. 08. januar er der 1042 der er tilmeldt alle 4 løb ).