Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

31. december 2020
Kl. 10.00

Virtuel: Danmark Løber – Godt Nytår

 

2020 er et år som vil blive husket, så lad os også slutte det af med en kæmpe, uforglemmelig, virtuel løbefest. Den 31/12 vil alle motionsglade og løbshungrende danskere virtuelt kunne ønske hinanden “Godt Nytår” med en frisk tur i det fri.

Forhåbentligt vil årsskiftet markere et vendepunkt, hvorfra vi kan se frem til igen at kunne mødes og motionere i større grupper og fællesskaber.

 

MERE END 40.000 DELTAGERE HAR VÆRET MED TIL DANMARK LØBER I APRIL OG JUNI

Igen slår Danmarks største løbsarrangører sig sammen og afholder Danmarks største virtuelle løb; Danmark løber – Godt Nytår! Vi viser hele Danmark, at vi for tredje gang står sammen ved at løbe eller gå alene. Et gratis løb, hvor vi opfordrer alle til at iklæde sig løbetøj i de danske farver med et pift af nytår, så Danmark d. 31. december vil være fyldt med festlige løbere i rødt og hvidt tøj – måske med en nytårshat på toppen

 

DISTANCERNE

Distancerne er på 2,5, 5, 10 eller 21,1 km, og du kan deltage, uanset hvor i landet eller udlandet, du bor. Du vælger selv, om du vil løbe eller gå. Det eneste det kræver er et par gode sko, en mobil og masser af godt højt humør!

 

HVORDAN FOREGÅR DET?

‘Danmark løber’ afholdes d. 31. december, hvor tusindvis af løbere, over hele Danmark, er klar i løbetøjet, når startskuddet lyder kl. 10.00. Du modtager en mail med et startnummer, som du printer ud og sætter på trøjen – nu er du klar!

Vi sørger for opvarmningen, inden du begiver dig ud på din yndlingsrute fra din bopæl. Vi peptalker inden løbet og sender jer godt afsted på løbeturen til kl. 10.00. Måske møder du andre løbere i de røde/hvide farver, med en festhat på topppen og med et startnummer på maven undervejs på din løbetur – giv dem en flyvende ‘highfive’ på afstand og råb godt nytår!

 

MEDALJE & STARTNUMMER

I tilmeldingen har du mulighed for at tilkøbe en flot nytårsmedalje samt få tilsendt dit eget startnummer inkl. sikkerhedsnåle. Hvis du ikke ønsker at tilkøbe medalje og startnummer, kan du også selv printe og klippe disse.