Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

16. april 2021
Kl. 19.00 - 22.59

Vocal Line

Vokalekvilibrister i verdensklasse gæster Musikhusets Store sal.

Et af verdens allerbedste a cappella kor er fra Aarhus. I foråret 2021 drager Vocal Line på en omfattende turné, der bringer vokalekvilibristerne forbi Musikhusets Store sal.

30 års jubilæum i Musikhuset

Med korleder Jens Johansen i front har Vocal Line gennem 30 år leveret et tårnhøjt musikalsk niveau og skabt kormusik i absolut verdensklasse. Det har vundet genklang langt ud over landets grænser og resulteret i unikke og nyskabende fortolkninger af musik fra verdensstjerner som Bjørk, Sting og Peter Gabriel. Senest vandt Vocal Line Eurovision Choir i Gøteborg 2019.

Spektakulær hyldest til livet

Glæd jer til at opleve kulminationen på årtiers arbejde, når Vocal Lines store stemmer fylder Musikhuset med deres nye show Both Sides Now.

Koncerten bliver en spektakulær hyldest til livet og til det at være menneske. Gennem et udpluk af de bedste sange, som Vocal Line har haft på repertoiret i løbet af de 30 år, suppleret af korets nuværende og højaktuelle numre, belyses den kompleksitet og enkelhed som udgør livets grundsten, gennem musikkens sprog.

Som publikum vil man ikke bare opleve Vocal Line i topform, men også en gentænkning af korkoncerten, hvor formationer, overgange, lys og visuals smelter sammen i et særligt stemningsforstærkende udtryk.

Alt dette sker i samarbejde med koncertdesigner Astrid Vang Pedersen og lysdesigner Mia Stærk.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus