Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

2. marts 2024
Kl. 20.00 - 22.00

WANNABE – The Spice Girls Show

Spice Girls er fantastisk god musik og meget mere end det. De var banebrydende med deres Girl Power attitude, og satte for alvor fokus på søstersolidaritet.

De lærte en hel generation af unge piger at stå ved sig selv, være den man er, og at man godt kan være forskellige i et stærkt fællesskab. De har sat et kæmpe aftryk på popkulturen. De har inspireret hele verden – og gør det stadig. Gruppen er officielt det største og bedst sælgende pigeband nogensinde, og har solgt over 85 millioner plader verden over.

Showet WANNABE er en kæmpe hyldest til Spice Girls, hele universet omkring pigerne og alt det, de har været med til at skabe. Det er musikken, fællesskabet, tøjet, festen, og alt det vi forbinder med Spice Girls.

På scenen står 5 af landets absolut bedste, professionelle performere, der med kæmpe respekt og kærlighed genskaber magien fra dengang. Kostumerne og showet er inspireret af gribende øjeblikke gennem Spice Girls’ æraen, skabt specielt til denne oplevelse.

Du får originale musikarrangementer, der giver dig chancen for at høre dine yndlingssange på en frisk, spændende og unik måde – det er eksklusivt for WANNABE.