Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kalles World Tour på Tir Na Nog – ganske gratis

Af Jan L. Pedersen

På fredag den 23. august klokken 16-19 kommer Kalle til Tir Na Nog. Det eneste, man kan være sikker på, når Kalles World Tour står for underholdningen, er, at man ikke kan være sikker på noget som helst. Kalle Mathiesen er uddannet trommeslager ved Rytmisk Musikkonservatorium og har skabt sit one man show ud fra devisen, at ”Der er musik i alt og alt er musik”.

 

Musik med pivedyr og boremaskine

Bevæbnet med loopstation, trommesæt, bas, balloner, pivedyr, ridderhjelm, boremaskine og omtrent alle mulige tænkelige genstande, der kan lave lyd samt en god portion selvironi, serverer Kalle Mathiesen musikalsk underholdning i verdensklasse.

 

Kendt fra flere TV-programmer

Kalle har det som sit mål at optræde i alle lande i verden, og han er godt på vej både som gademusikant og under mere ordnede forhold. Basen er dog i Danmark, og han er efterhånden kendt fra både TV-programmerne Ramasjang, Natholdet, So Ein Ding, My Danish collection og radioprogrammet Weekendsax på Radio 24/7. Kalle Mathiesen blev desuden skandinavisk mester i loopstation i 2013. En maskine, der optager og gengiver lyde, som kan inkorporeres i musikken.

 

Det bliver helt sikkert en anderledes og underholdende fredag på Tir Na Nog. 

 

Tir Na Nóg

Frederiksgade 40
8000 Aarhus
Telefon: 86 19 19 10
Mail: info@tirnanog.dk
Website

 

 

 

 

Del artikel

Andre læser også