ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kan kosttilskud afhjælpe menstruationssmerter?

Af Annoncør

Der er rigtig mange kvinder, der her problemer med menstruationssmerter. Det er dog langt fra alle, der ved, hvad de skal gøre ved det. En stor del af de kvinder og piger, der har problemer med store smerte tror, at der slet ikke er noget at gøre ved det.

Det er dog ikke sandt, at der slet ikke er noget at gøre. Faktisk er der mange ting, man kan forsøge sig med, men ikke alt vil virke lige godt. Derfor er der ikke andre muligheder, end at prøve sig frem. På den måde vil man sandsynligvis finde noget, der kan afhjælpe smerterne.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Nordic Consumer Health Danmark

Kosttilskud er meget fremme

Kosttilskud er bestemt ikke et nyt fænomen. Derimod er det noget, der har været på markedet i mange år. Det er dog især i løbet af de seneste år, at de er begyndt at dukke op i større omfang. Og der findes nu også kosttilskud til kvinder med smerter og gene ved menstruation.

Sådanne tilskud kan du finde flere af på det danske marked. De adskiller sig fra hinanden på flere punkter. Blandt andet er der stor forskel på deres indhold. Som følge af dette, vil der også være stor forskel på, hvilken virkning de forskellige kosttilskud har.

Virker de?

Det er svært at give et konkret svar på dette. Der er nemlig ingen af dem, der garanterer en virkning. Derfor er det meget forskelligt, om folk føler, at de har en virkning. Hertil er der også forskel på, hvor stor virkning, folk føler, at de har.

Hvis du selv har gjort dig tanker om at prøve et sådant kosttilskud, skal du ikke tøve. Det kan ikke udelukkes, at det har en positiv effekt for dig. På den anden side skal du dog være forberedt på, at det heller ikke kan udelukkes, at det ikke har nogen positiv effekt.

Mange oplever positiv effekt

Mange kvinder oplever positiv effekt ved disse kosttilskud. Derfor er der også en chance for, at det vil være tilfældet for dig. Selvom det har positiv effekt, er det dog ikke et mirakelmiddel. Du skal derfor ikke forvente, at disse tilskud helt kan eliminere dine smerter.

Hvorvidt det er en succes at tage et sådant kosttilskud, er op til hver enkelt kvinde eller pige at vurdere. Kan det f.eks. reducere dine smerter og gener i blot et mindre omfang, kan det være en succes. Omvendt kan det også være, at du ikke synes, at det er tilstrækkeligt.

Del artikel