Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Årets Kapsejlads: Se det store udvalg af street food i Universitetsparken

Af anders@sommersangdigital.dk

Aarhus Mad & Marked sørger for et stort udvalg af lækker street food til årets største begivenhed i Universitetsparken

 

Du kan godt droppe madpakken og de daggamle rugbrødsmadder, når Aarhus Mad & Marked disker op med lækker street food til årets Kapsejlads. De otte madboder byder blandt andet på thailandske specialiteter, arabiske hotdogs, pita, ribbenstegssandwich og ikke mindst burger i forskellige varianter.

 

The Original Pita Direkte fra Guldsmedegade i Aarhus kommer The Original Pita med friskbagte pitabrød og masser af lækkert fyld, som du helt selv vælger fra deres store salatbar. Her er alt hjemmelavet, lige fra de syltede rødløg til deres dressinger. Snup en lækker friskbagt pita med oksebøf, falafel, kylling eller halloumi – så har du energi til hele dagen.

Årets Kapsejlads: Se det store udvalg af street food i Universitetsparken

Tasty Thai by Bird Bird Hos Tasty Thai by Bird Bird får du klassiske og autentiske thai-retter lavet på friske råvarer. Til Kapsejladsen kan du smage på en vidunderlig Phat Met Mamuang med kylling og cashewnødder, eller en traditionel Phat Thai med stegte nudler, æg og thai-purløg. Bird Bird laver mad med masser af grøntsager, god smag og massive mængder kærlighed.

Årets Kapsejlads: Se det store udvalg af street food i Universitetsparken

Spiselauget Sidste år langede Spiselauget tusindvis af burgere over disken til sultne Kapsejlads-gæster, og i år gentager de succesen. Faktisk har Spiselauget opkaldt lige præcis denne burger efter eventet, så I kan sætte tænderne i en vaskeægte Kapsejlads-burger med hakkebøf, trøffelmayo, cheddar og grønt med dertilhørende fritter. Så bliver det vist ikke bedre!

Årets Kapsejlads: Se det store udvalg af street food i Universitetsparken

Green Vibe Burger Hvor god kan en burger egentlig blive? Det spørgsmål vil de to indehavere af Green Vibe Burger gerne udfordre. Derfor har de nøje udvalgt råvarerne til deres burgere, lige fra den gård, kødet kommer fra, til den mel, de bruger til at bage deres burgerboller. Hos Green Vibe Burger kan du erhverve dig en vaskeægte burgerklassiker med oksekød, bearnaisemayo og sprød salat, eller en brunchburger med grillede gourmetpølser, hjemmerøget bacon, røræg af Olsgaardæg, chunky tomatsalsa og hvidløgsmayo.

Green Vibe Burger - Aarhus Update

Food Squad Food Squad ved om nogen, hvilken type burger der går godt til en fadøl. De har i hvert fald været med til nærmest alle festivaler på dansk jord. Menuen står på økologiske kyllinge nuggets, Crispy Pulled Pork, Juicy Chicken burger og vegatarudgaven med stegte portobellosvampe, som bare giver den helt rigtige smag af umami! Det er ren nydelse mellem to stykker brød.

 

Årets Kapsejlads: Se det store udvalg af street food i Universitetsparken

Spisehuset Pagoden Spisehuset Pagoden har for en dag rykket pløkkerne op fra Street Food i Esbjerg og indtager Kapsejladsen med et par lækre indslag: en deluxe ribbenstegssandwich med sprøde svær, hjemmebagt brød, aioli, hjemmesyltet rødkål og agurker og en purløgsdressing. De medbringer også en pulled beef burger med hjemmelavet tilbehør. 

Hansen Is Det danske vejr er isvejr. Eller noget i den stil. Vi satser i hvert fald stærkt på, at vejrguderne er med os til årets sjoveste dag i Universitetsparken. Derfor skal der naturligvis være et koldt og læskende indslag (udover fadøl), og det sørger Hansen Is for. Her får du hjemmelavede flødeis lavet på mælk fra eget mejeri i Jægerspris, og så er det ovenikøbet 100% økologisk.

Bispehavens Køkken Bispehavens Køkken er et multikulturelt fælleskøkken, som er sat i verden for at styrke fællesskabet mellem generationer, nationaliteter og kulturer. Hver især bidrager disse med det absolut bedste fra alle verdener. Til Kapsejladsen kan du nyde vegetariske Habibi hotdogs med falafler, tyrkisk brød, og en fantastisk zatardressing. Alt er hjemmelavet.

 

 

 

Del artikel

Andre læser også