ANNONCE
Karl William tilbage på hjemmebane: Spiller koncert på Salling Rooftop
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Karl William tilbage på hjemmebane: Spiller koncert på Salling Rooftop

Der er linet op til fest i Aarhus, når Karl William på lørdag spiller en intim koncert på Salling Rooftop. Koncerten starter kl. 13 og er en del af et større event arrangeret af Salling og Lillet. Det er gratis at deltage til både koncerten og eventen. 

 

Aarhusianske Karl William er lørdag tilbage på hjemmebane, når han spiller under åben himmel på toppen af stormagasinet Salling. Den tidligere vinder af P3 Prisen har gennem de seneste fem år været fast inventar på de danske radiostationer, hvor hits som ’Forstenet’, ’Blind igen’ og ’Foruden at forgude’ er blevet råspillet. Nu spiller aarhusianeren for første gang på Salling Rooftop, og det vækker glæde hos marketingchef for Salling Stormagasiner, Birthe Wiberg: Vi er helt vildt glade og stolte over at kunne præsentere Karl William på Salling Rooftop. Koncerten er en del af sommerens eventprogram, som er vores hidtil største satsning på Salling Rooftop. Der er mange gode oplevelser i vente, fortæller Birthe Wiberg.

Karl William tilbage på hjemmebane: Spiller koncert på Salling Rooftop

Koncerten afholdes som en del af Rooftop Day Party, som er et event arrangeret af Lillet og Salling. Her kan gæsterne også spille kroket, nyde en kølig cocktail, få bundet en personlig blomsterkrans eller overvære den store cocktail-konkurrence, hvor lokale bartendere dyster om at lave den bedste cocktail. Eventen fortsætter helt til kl. 21, og alle er inviteret til at deltage.

 

I juni præsenterer Salling Rooftop også flere live talks – blandt andet med Jørgen Leth, Jacob Haugaard og Ulla Terkelsen i samarbejde med Århus Stiftstidende.

 

Salling opfordrer alle til at komme i god tid, da der er et begrænset antal pladser på Salling Rooftop.

 

Eventen kan findes på Facebook her: 

 

 

Del artikel