ANNONCE
Karpenhøj Naturcenter byder foråret velkommen med billetter til bål og brand
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Karpenhøj Naturcenter byder foråret velkommen med billetter til bål og brand

Fredag den 1. marts åbnede salget af billetter til årets bålfestival på Karpenhøj Naturcenter. Med fokus på natur, fællesskab, lækker mad, friluftsaktiviteter og selvfølgelig bål afholdes festivalen fra 7.-9. juni på Karpenhøj. På festivalens tredje år, har den fået vokseværk og derfor strækker årets program sig over tre dage. Tre dage med møder omkring bålet, ild i smedjen, røgede snacks, glødende ideer og masser af tid til bare at være sammen.

 

Lokal kvalitet, fælles måltider og aktiviteter hele døgnet

Med en billet til alle tre dage er der rig mulighed for at blive klogere på spiselige urter, afprøve forskellige teknikker til madlavning over bål og nyde solopgangen fra udsigts-teltpladsen. Du deltager i særlige workshops og aktiviteter og bliver en integreret del af festivalen og bidrager blandt andet til lørdagens helt store fælles måltid. Karpenhøjs dygtige vejledere guider dig ved bålet og i den nære natur. Bålfestivalen er en del af Institute og Meals Måltids Biennale som løber af stablen i juni og ved de store bålgryder dirigerer Det Grænseløse Køkken og Institute of Meals (v. Jakob Vinkler) ét stort fælles skabt måltid lørdag aften.

Karpenhøj Naturcenter byder foråret velkommen med billetter til bål og brand

Har du ikke lyst til tre dage omkring bålene, er der fin mulighed for at kigge forbi i løbet af lørdag, hvor Karpenhøj Naturcenter og lokale samarbejdspartnere sørger for udendørsaktiviteter, hygge og bålmad. Økologiske grøntsager dyrket på Syddjurs, cremet is produceret i Nationalpark Mols Bjerge og øl brygget med udsigt til Jernhatten er bare nogle af de lækkerier der tidligere har været at finde på bålfestivalen, og som bliver det igen i år. I løbet af dagen er der god tid til at spænde buen og skyde til måls, teste dine egne og resten af familiens evner med tændstålet eller få tur- og grej-tips fra erfarne friluftsfolk. Den store fællesspisning lørdag aften, som Det Grænseløse Køkken faciliterer, er det også muligt at købe billet til. Bliver du og overnatter, er både solopgangssang og yoga en del af det nat-program, der sammen med morgenmad er med i billetten.

 

Der er altid åbent hus på Karpenhøj

Arealerne omkring Karpenhøj Naturcenter er altid åbne, og der er mange fine madpakke-spots, som kan kombineres med en frisk badetur på Fuglsø strand eller vandretur i Mols Bjerge. Hvis du ikke kan vente helt til juni med at få tændt op under bålgryderne, afholder Karpenhøj forskellige bålmadsarrangementer i løbet af foråret. Du kan se arrangementerne og købe billetter til bålfestivalen på karpenhoej-events.dk og i øvrigt følge med i detaljerne om årets program på Karpenhøjs facebookside og karpenhoej.dk

 

 

Billettyper og priser

·     Entre lørdag 11-17

Voksne 50 kr., Børn u. 12 år gratis

 

·     Fællesspisning lørdag

Voksne 200 kr., Børn 6-12 år 100 kr., Børn under 6 år 50 kr.

 

·     Overnatning lørdag-søndag, natprogram og morgenmad

Voksne 200 kr., Børn u. 12 år 100 kr.

 

·     Hele pakken fredag-søndag, to overnatninger, alle måltider, vildmarksbad og workshops Voksne 1000 kr., Børn u. 12 år 600 kr.

Se mere og køb billetter: 

Del artikel