Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fra skov til bord: Karpenhøj Naturcenter & Guns N’ Gourmet inviterer til et vildt arrangement

Af anders@sommersangdigital.dk

På dette vildtarrangement vil brødrene bag Guns N’ Gourmet partere og kokkerere forskellige former for vildt sammen med jer, og det hele ender op i en vildtmiddag med røverhistorier og jagtstemning.

 

Location ud over det sædvanlige – og et stenkast fra Aarhus

Ved bålet lader vi kreativiteten råde og tilbereder sammen et smukt, og fremfor alt velsmagende måltid bestående af minimum 5 retter spædet op med vilde urter og lokale råvarer fra Nationalpark Mols Bjerge.


Det kunne være ænder, skovduer, fasaner, rådyr og vildsvin

Arrangørerne ønsker at præsentere deltagerne for forskelligt vildt – vildt, der ikke nødvendigvis er grydeklart, men hvor deltagerne i stedet får chancen for at lære, hvordan en due parteres, eller hvordan et rådyr flås. Eksempler på vildt til dette arrangement kunne være ænder, skovduer, fasaner, rådyr og vildsvin.

Ønsket er at give en ægte “fra skov til bord” oplevelse, hvor deltagerne også får indsigt i gode naturlige råvarer, i tilberedning primitivt på bål og i gløder, og i brugen af de vilde spiselige urter ikke blot til mad – men til smagfuld mad.

Stemningen er uformel og der er tid og plads til at drikke lokalt ristet cowboykaffe eller til at smage på øl og brus fra Ebeltoft Gårdbryggeri.

 

Langbueskydning

Som en bonus denne dag medbringer Karpenhøjs friluftsvejleder, Kenneth, sine langbuer og inviterer deltagerne til at prøve at skyde til måls med dem, og Guns N’ Gourmet sætter et skydetelt op, hvor du kan skyde det vildt vi tilbereder.

Fra skov til bord: Karpenhøj Naturcenter & Guns N' Gourmet inviterer til et vildt arrangement
TIP: Tag gerne sovegrejet med og forlæng aftenen under stjernerne.
Overnatning i lavuu eller shelters efter først til mølle princippet. Medbring alternativt eget telt.



Guns N’ Gourmet, ejes af brødrene Rasmus og Anders. Brødrene er vokset op med jagt og mad fra bunden, og sammen arbejder de på at skabe unikke oplevelser med vildtkødet i centrum.


Rasmus er uddannet kok, og arbejder til dagligt med events og bæredygtig mad. Anders har været jæger siden han kunne gå, og har selv gået på jagt fra det sekund han kunne få sit jagttegn. Anders og Rasmus fra Guns N’ Gourmet samt friluftsvejlederne Kenneth og Karen fra Karpenhøj vil være instruktører/vejledere på dagen.

Køb billet her

 

Karpenhøj naturcenter finder I her:


Facebook

Website


Guns N’ Gourmet finder I her:

Facebook

Website

 

Del artikel


Mest læste historier i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien