Katanga Hill: Ree Park Safari åbner restaurant i løveanlægget

Fredag den 12. juni slår Ree Park Safari dørene op for de første gæster til et nyt madkoncept, som giver lokale og feriegæster mulighed for at opleve gourmetmad og udsøgte vine i helt unikke rammer – også når parken har lukket.
Konceptet er det velkendte fra mange restauranter i bl.a. de større byer. Gæsterne ankommer samtidig, menuen er sammensat på forhånd ud fra årstidens udvalg af råvarer, og vinene er nøje udvalgt, så de fuldender den smagsmæssige oplevelse.
Gæsterne mødes ved indgangen og bliver ledt op til restauranten, som ligger på Katanga Hill, som i Ree Park er løvernes anlæg. ’Det er gourmet på et højt niveau og omgivelserne er der bestemt heller ikke noget i vejen med,’ fortæller Jesper Stagegaard, ’Her har vi skabt en helt unik oplevelse, som man ikke får andre steder.’
Løverne følger med
Med løver lige på den anden side af de store glaspartier, kan gæsterne nyde en udsøgt gourmet menu med 5 retter og udvalgte vine, som bliver præsenteret i en vinbuffet. Løveanlægget er mere end 1 ha. stort, og klippen på Katanga Hill udgør løvernes udsigtspunkt til den store savanne i Ree Park. Restauranten ligger i selve klippegrotten, som er bygget om, så det nu er et godkendt spisested. Og løverne følger med i, hvad der foregår, og kommer nogle gange helt tæt på vinduerne.
Ny køkkenchef
For generelt at højne det kulinariske niveau i parken, og for at sikre en kontinuerlig kvalitet, har Ree Park Safari allieret sig med kokken Morten Goul Jensen, indehaver af restaurant No. 16 og Happy Event i Aarhus. Allerede i 2019 fik gæster til event, fester, arrangementer og ikke mindst møder og konferencer i parken en forsmag på, hvad Ree Park Safari nu kan tilbyde gæsterne, og Morten Goul Jensen har været med til at planlægge sæson 2020, som nu endelig er kommet i gang. Derfor glæder Jesper Stagegaard sig også til at byde gæsterne indenfor, både til dyremæssige og gastronomiske oplevelser.