Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny japansk gastropub i Aarhus: Fine dining og late night gadekøkken

Af Freja Dumont

Det japanske køkken er langt mere end sushi, og det er da heller ikke en tilfældighed at japanske byer som Tokyo, Kyoto og Osaka ligger hhv. nr. 1, 2 og 4 over byer med flest Michelin-restauranter i verden.

Netop variationen og de mange overraskende smagsoplevelser, der gemmer sig i det japanske køkken, vil byens nye gastropub KAZO Izakaya, gerne introducere for aarhusianerne.

Få både japansk mad og kultur

KAZO Izakaya ligger centralt placeret på en af Aarhus’ mest livlige gader, Jægergårdsgade, og er nabo til en lang række andre restauranter, barer og cafeer.

 ”Vi er en uformel, japansk gastropub og et køkken, der tilbyder alle sider af den japanske madkultur – fra det bedste fine dining til late night gadekøkken. Kreativt og fyldt med charme.

Vi er forelskede i Japan. Både i maden – men også i den japanske kultur. På KAZO vil du derfor opleve et udsøgt menukort og ægte, japansk service, kendt som “omotenashi,” skriver restauranten bl.a. på deres hjemmeside.

Ny japansk gastropub i Aarhus: Fine dining og late night gadekøkken

Den ideelle ramme om unikke smagsoplevelser

Det hyggelige japanske spisested har i samarbejde med topdesigneren Lars Vejen – der deler stedets kærlighed til Japan – skabt en gastropub, der både er hyggelig og cool, og som emmer af japansk stil og lounge-elegance.

Stedet har en ambition om at udfordre den aarhusianske madscene med udsøgt service, lækre lokaler og kreativ, japansk madkunst.

Menukortet er derfor også fyldt med overraskende smagssammensætninger.

Hver dag sammensætter køkkenholdet et menukort af forskellige deleretter samt en række tavleretter.

Fokus er på friske råvarer og kvalitet, og køkkenet arbejder efter de klassiske japanske madtraditioner, men lader sig også inspirere af bl.a. det kendte Nikkei-køkken.

Ny japansk gastropub i Aarhus: Fine dining og late night gadekøkken
Alle KAZU’s cocktails er opkaldte efter japanske yokai – mytologiske væsener. Her ses Kappa Smash, som er stedets japanske bud på en cucumber smash

Til hver menu udvælges der også omhyggeligt en vinmenu og en sakemenu. Det er selvfølgelig også muligt at vælge sin egen vin, sake eller dugfriske fadøl.

I baren finder du et sortiment af japansk-inspirerede cocktails med helt nye og spændende smagsnuancer.

Læg selv vejen forbi den autentiske japanske gastropub og udforsk hele menukortet her.

Hvad: KAZO Izakaya
Hvor: Jægergårdsgade 60

Del artikel

Andre læser også