Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kemya Sandwichbar i Frederiksgade – noget for enhver smag

Af Jan L. Pedersen

Hvis det er velsmagende takeaway man ønsker, kan vi anbefale Kemya Sandwichbar i Frederiksgade. Den lille, hyggelige og pæne sandwichbar ligger midt på gågaden. Vi har spist der en del gange, men har kun fået takeaway derfra en gang før. Vi testede lidt af det, som vi kendte i forvejen, men som vi ikke tidligere har fået som takeaway.

Vi fortog bestillingen på Just Eats hjemmeside. Vi startede med klassikeren, nummer 56 på kortet – grillet brasiliansk oksefilet i et lyst sandwichbrød. Der var valgfri dressing samt salat, en tynd skive tomat, agurk og rødløg. Enkel og velsmagende i en sjælden grad. Kødet løftede alt i denne sandwich. Prisen var 50 kroner – uhørt billigt for den oplevelse.

Sandwich med oksefilet fra Kemya Sandwichbar

Så blev det til en buone pizza til 62 kroner til familiens mindste. Den var med oksekød, bacon, løg og pepperoni. Smagen var fin. Bunden var tynd som den skal være. Størrelsen var god stor og alt i alt en fin pizza til den pris. Ikke blandt de bedste vi har smagt, men i den gode ende af skalaen.

Buone pizza fra Kemya Sandwichbar

Vi måtte også lige smage en durumrulle – til den nette sum af 40 kroner. Normalt er durumruller ikke egnet til lang transporttid, men den her var både med tilpas dressing og salat. Ikke på nogen måde med for meget dressing, så rullen var ikke for våd ved ankomst. Det var ret stor og indeholdt meget kød samt frisk salat, agurk, løg og tomat.

Rulle fra Kemya Sandwichbar

Sandwich med kyllingefilet og tzatziki til 50 kroner var også blandt vores bestillinger. Brødet var lyst. Der var godt med kød og en klassisk tzatziki i. Ikke overfyldt men tilpas i størrelse.

Sandwich med kyllingefilet og tzatziki fra Kemya Sandwichbar

En helt almindelig klassisk sandwich med kylling og bacon til 40 kroner. Ikke så meget nyt. Flotte store stykker bacon og den valgfrie karrydressing tog kegler her. Brødet var lyst og sprødt.

Sandwich med kylling og bacon fra Kemya Sandwichbar

Sidste bestilling var en sandwich med hjemmelavet roastbeef, salat, tomat, rødløg agurk og en valgfri creme fraiche dressing. Her var det igen kødet der tog opmærksomheden. Utrolig mørt og med lækker kødsmag. Prisen var 40 kroner.

Sandwich med rostbeef fra Kemya Sandwichbar

Sidste bestilling var en cesarsalat med kylling, bacon, parmasan, croutoner, mixed salat, rødløg og tomater. Vi valgte grøn salat, men man kunne også vælge pastasalat. Prisen var 50 kroner. En stor og velsmagende portion. Stor ros for friskheden og kvaliteten, men ikke mindst prisen.

Madens temperatur ved leveringstidspunktet

Den var varm, og varmere end vi forventede. Brødet er nok det mest sprøde vi hidtil har smagt som takeaway.

Leveret på aftalte tidspunkt

Nej, maden kom snart 15 minutter senere end aftalt. Der skal dog nævnes af maden skulle leveres 18.55 og der er det tidspunkt Kemya nok havde allermest travlt.

Passer bestillingen – er alt med

Ja, alt var som det skulle være

Råvarekvaliteten

Frisk og det meste virkede hjemmelavet. Råvarerne er i toppen, når vi sammenligner med andet takeaway. Især den brasilianske oksefilet var i referenceklassen.

Smag og velsmag

Generelt god smag. Stabilt uden overraskelser, altså mad som rammer bredden. Flere af retterne smagte bedre end forventet – især når vi tager prisen i betragtning.

Pris/kvalitetsforhold

Prisen er i den grad rimelige Vi synes der er value for money. Ikke nogen kritik af kvaliteten. Den er ærlig, og giver sig ikke ud for mere, end den er.

Leveringspris

40 kroner for levering. Det er billigt – faktisk mindre end vi regnede med.

Emballagen og skånsom transport

Maden kom i en pose. Alt var pakket pænt ind. Intet var ødelagt, men vi havde jo også valgt de mest takeaway-venlige bestillinger.

Sådan kom maden fra Kemya Sandwichbar

Byens Spiseguide vil anbefale takeaway fra Kemya Sandwichbar. Valgfriheden er stor – og sammenholdt med kvaliteten får du meget for pengene.

Kemya Sandwichbar

Frederiksgade 39
8000 Aarhus C
www.kemya.dk

Bestil takeaway her

[mappress mapid=”69″]

Del artikel

Andre læser også