Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Netop åbnet: Kendt Aarhus-bar udvider med ny lækker afdeling

Af Freja Dumont

Det er allerede Aarhus’ største bar med hele tre adresser i forlængelse af hinanden på Frederiksgade – og nu har Tir na nÓg fået vokseværk endnu engang.

I tirsdags, lige i tide til Danmarks første VM landskamp mod Tunesien, kunne den irske bar for første gang invitere gæster indenfor i deres nye afdeling ‘Backyard’, som før i tiden var en parkeringsplads.

”Lige siden vi købte Frederiksgade 42 for at åbne Flux, har vi gået og tænkt på, hvordan vi kunne forbinde det med The Tap Room og Merchant Room.

Det har været kompliceret i forhold til godkendelser og lignende, og vi har efterhånden arbejdet på projektet i et par år. Men nu sker der altså endelig.

Med nye ‘Backyard’ bliver alle – nu fire – afdelinger bundet sammen,” siger Andreas Ruigrok, manager og medejer af Tir na nÓg.

God mad og behageligt værtsskab

Vi besøgte Backyard i torsdags, da stedet holdt Thanksgiving med alt der hører sig til:

Lige fra smoked turkey og savoury stuffing til mashed potatoes og pumpkin pie med amerikansk fodbold kørende på den 100 tommer store fladskærm i baggrunden.

Netop åbnet: Kendt Aarhus-bar udvider med ny lækker afdeling

Til at styre slagets gang var tidligere ejer af Aarhus-institutionen Memphis Roadhouse, Chris Lombardi, som i dag er ansat som konsulent hos Tir na nÓg.

Her bidrager han til, at de legendariske Memphis-retter, som serveres på stedet, bliver lavet korrekt samt at servicen er i top.

Og det må man sige, at han er dygtig til. Maden smagte nemlig intet mindre end forrygende og værtsskabet var nærværende og hyggeligt.

Netop åbnet: Kendt Aarhus-bar udvider med ny lækker afdeling

Velrystede cocktails og sport på 100 tommer fladskærm

Hvert et rum hos Tir na nÓg byder på en ny og anderledes stemning, og det svinger fra traditionel pub til en mere moderne stil.

På samme måde er Backyard “sit eget sted” med plads til 30-50 personer.

I lokalet kombineres rustikke klinker på gulvet, trælofte og flotte murstensvægge med en mere tilbagelænet loungestemning i form af bløde sofaer, grønne planter og en stor velassorteret bar.

Her bliver der kredset ekstra omkring cocktailsene, og du kan gå på opdagelse i stedets udvidede cocktailkort.

Vi kan i den grad anbefale at lægge vejen forbi Backyard, som også viser flere af VM-kampene den kommende tid.

Hvad: Backyard
Hvor:
Frederiksgade 40

Det er også muligt at reservere hele lokalet til alt fra barnedåb og rund fødselsdag til konfirmation og julefrokost eller hvad man kunne tænke sig. Det er gratis, og man betaler kun for mad og drikke.

Del artikel

Andre læser også