Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kendt fra København: Nu åbner italiensk restaurant midt i Aarhus

Af Freja Dumont

I dag, den 11. september, slår Madklubben dørene op til deres nye restaurant, Lupo, som allerede ligger på Frederiksberg i København.

Med åbningen af Lupo i Aarhus siger Madklubben samtidig farvel til MAMMA’s, som tidligere havde adresse på Frue Kirkeplads 1.

Beslutningen om at åbne den nye restaurant, bunder i ønsket om at omfavne det autentiske italienske køkken, fremfor det italiensk-amerikanske, som det ellers har været indtil nu.

Med andre ord: Mindre New York, mere Italien.

“Vi ønsker at tilbyde en menu med fokus på kvalitet og det italienske køkken. Det bærer menukortet også i den grad præg af med vores håndlavet pasta og vores tavleretter, der skifter alt efter sæson,” fortæller Anders Aagaard, ejer af Madklubben, i en pressemeddelese.

Du kan booke bord på den nye restaurant lige her.

Smagen af Toscana

Pastamaskinen er allerede i fuld sving på Lupo. Det bliver nemlig et af de klare omdrejningspunkter på den nye restaurant.

Menuen er præget af pastaretter (selvfølgelig). Og så finder du altid en række klassiske italienske snacks som arancini, burrata og vitello tonnato samt både større kød- og fiskeretter på tavlen.

Fælles for hele kortet er, at alt er lavet med respekt for autentiske italienske tilberedningsmetoder og opskrifter. For at opnå̊ den lokale neighbourhood vibe er planen, at menuen skifter jævnligt, så der altid er noget nyt at opleve for de lokale på Lupo.

Bag restauranten står Madklubben, der ser frem til at åbne en italiensk restaurant med respekt for det italienske håndværk og en gedigen “la famiglia”-stemning.

Bevares, Aarhus er ikke Amalfi, men restaurantens interiør og stemning gør, at det næsten føles som om, at I befinder jer på den italienske Riveara.

Med smagen fra den friske pasta og den iskolde limoncello, bliver det næsten ikke mere autentisk i restauranten, som har plads til ca. 140 spisende gæster. 

Del artikel

Andre læser også