Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kendt fra TV: Estaldo tilbyder ejendomsmæglerservice til Danmarks laveste pris

Af Nathalia Hentze Nielsen

Festen på boligmarkedet ser ud til at være forbi, og priserne er begyndt at falde i flere områder.

Det gælder også her i Smilets By, hvor især lejlighedsmarkedet ser ud til at blive ramt af dalende priser. Derfor kan der være god grund til at spare mest muligt på sit boligsalg.

Den digitale ejendomsmægler Estaldo har siden deres start trukket overskrifter i landets aviser, men blev for alvor landskendt, da de hentede en historisk høj millioninvestering i dette års sæson af Løvens Hule.

Det var løven Jan Lehrmann, der investerede 2.750.000 kroner for 10% af virksomheden.

Siden har Estaldo haft fart på og er i dag vokset til at være én af landets største ejendomsmæglere med deres digitale platform, hvor danske boligejere kan spare tusindvis af kroner på deres boligsalg.

Nu står den digitale virksomhed klar med nye muligheder for dit boligsalg i Aarhus.

Estaldo gør dit boligsalg nemmere og billigere

For en fast pris på 12.500,- kan du fremvise boligen selv, men i en travl hverdag er det ikke alle, der har lyst eller mulighed for at åbne døren for køberne.

Derfor vælger Estaldo at tilbyde et nyt produkt – de klarer nu også fremvisningerne for dig. På den måde slipper man for at tænke på noget som helst i forbindelse med sit boligsalg, og man kan blot læne sig tilbage, mens Estaldo klarer salget fra start til slut.

Fremvisningspakken bliver i form at et tilkøb på 9.995,- oveni deres faste salær på 12.500,- og bliver dermed landets laveste pris på en komplet ejendomsmæglerservice.

”Vi vil være hele Danmarks ejendomsmægler. Men vi ved også, at mange boligejere ikke ønsker at åbne døren selv.

Det behov imødeser vi nu og tilbyder en komplet service til markedets laveste pris. Det, synes vi, er boligsalg, som det burde være,” lyder det fra Jakob Neua Nørgaard, direktør ved Estaldo.com.

Landsdækkende service – også med fremvisninger

I første omgang bliver det muligt at tilkøbe fremvisninger i landets 4 største byer – Aarhus, Aalborg, Odense og København.

Men virksomhedens direktør, Jakob, lægger ikke skjul på, at servicen hurtigt skal udvides til flere byer:

”Vi har et mål om at dække de 30 største byer indenfor et års tid. På længere sigt vil vi naturligvis gerne dække hele landet, så alle danske boligejere kan få et billigere og bedre boligsalg.”

Store planer for fremtiden

Det er ikke nogen hemmelighed, at Estaldo har store planer for deres digitale koncept. Siden starten har planen været at skabe et produkt, der kan indtage de nordiske og europæiske markeder indenfor en kort årrække.

”Alt, hvad vi bygger, er med henblik på en international ekspansion, og vores fremvisningsservice er blot ét element af dette projekt.

Vi forventer at kunne etablere os selv i nye lande på meget kort tid, da vores platform er bygget til netop dette,” siger Jakob.

Den internationale udvidelse er dog ikke lige om hjørnet, da virksomhedens fokus fortsat er på det danske marked, hvor de har indtaget 1% af det samlede danske marked.

”Vi forventer at erobre 5-10% af det danske marked, før vi søsætter vores udenlandske ekspansion. Vi har derfor fortsat blikket skarpt rettet mod de danske boligejere.”

Du kan besøge Estaldo her.

Del artikel

Andre læser også