Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kendt restaurant skifter navn

Af anders@sommersangdigital.dk

Martin Lemvig og Allan Poulsen er de to herrer bag Mejeriet i Mårslet. Det der tidligere hed Det Gamle Mejeri. Midt i den skønne natur ved Vilhelmsborg har restauratør Martin Lemvig slået sig ned sammen med køkkenchef og partner Allan Poulsen. I marts overtog de Det Gamle Mejeri efter William Jørgensen og Søren Jakobsen, der valgte at hellige sig deres Michelin-restaurant Gastromé. 

 

De to nye indehavere af stedet har totalrenoveret lokalerne og har for nyligt slået dørene op til a la carte-restauranten. Det har været nogle sjove, men hårde måneder, fortæller Martin Lemvig. “Vi er glade for resultatet, og nu kan gæsterne også kigge ud i køkkenet. Vi har renoveret det hele, og det er faktisk kun klinkerne i selve køkkenet, vi har beholdt fra tidligere,” siger Martin, der tidligere har drevet Prins Ferdinand i ti år i Aarhus. Efterfølgende har han været ombord på Mash, mens Allan er en yderst anerkendt kok og også har haft titlen som årets kok i Danmark. De er begge glade for, at de har kastet sig ud i projektet, og synes, de har fået en god modtagelse.

 

Et smukt sted

“Omgivelserne her er noget nær perfekte. Vi vil gerne vise, at vi kan stå for forskellige arrangementer, både erhvervsmøder, bryllupper og a la carte-gæster,” fortæller Martin. Og lige præcis det med a la carte er noget helt nyt i restauranten. Tidligere har der været kørt med faste menuer, men de to nye ved Mejeri-roret vil prøve det af. “Vi vil gerne signalere, at alle er velkomne. Vi bliver så glade, når der for eksempel kommer nogle fra Mårslet, fordi de har hørt, at det er godt,” siger Martin med et smil.

 

Det der med navnet…

Tidligere hed restauranten som bekendt Det Gamle Mejeri, og nu har stedet så taget navneforandring til Mejeriet, men hvorfor det?

“Vi har talt meget omkring navnet til restauranten. Tidligere var der mejeri på stedet, og folk kender Det Gamle Mejeri, så derfor valgte vi at kalde det for Mejeriet for at signalere, at det er nyt, men stadig et højt niveau som “det gamle.””

 

Mere nyt

Det er dog ikke de eneste elementer, Martin og Allan har ændret, siden de overtog stedet. Lige om lidt er der Vilhelmsborg Festspil, og der kan man for første gang få noget at spise på Mejeriet, inden forestillingen. “Vi vil gerne være en del af festspillet, og derfor åbner vi dørene klokken 16-19, hvor der vil være buffet inklusiv drikkevarer – enten bliver det en succes eller en fiasko, men vi håber selvfølgelig på det første,” siger Martin og fortsætter: “Vi har også budt ind på EM på hestesportscenteret til august. Her skal vi lave mad til rytterne samt VIP-middage.”

 

Ja ambitionerne fejler ikke noget hos Lemvig og Poulsen. Og Martin er da heller ikke i tvivl om, der er et kæmpe potentiale på stedet, men hvad det rækker til, må tiden vise. “Det ville da fagligt være fantastisk at få en Michelinstjerne på et tidspunkt, men en god anmeldelse i avisen giver os større økonomisk succes og en god, stabil gæsteliste.”

 

Del artikel

Andre læser også