Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kendt restaurantkæde fyrer direktør – større ekspansion uden for landets grænser

Restaurant Flammen skal på jagt efter en ny direktør. Den nuværende direktør Elias Grøftholdt Tychsen og bestyrelsen er blevet enige om, at tiden er kommet til et skifte. Elias Grøftholdt Tychsen har været med fra start i virksomheden, der i dag består af 15 restauranter og indleder nu en større ekspansion uden for landets grænser. Flammen er i dag en velorganiseret og godt rustet virksomhed der er klar til næste skridt.

 

”Det er en fantastisk rejse vi har været på sammen, og jeg er rigtig stolt af den virksomhed, som jeg nu kan være med til at give videre”, lyder det fra Elias Grøftholdt Tychsen.

 

Tidligere i år åbnede Restaurant Flammen sin første restaurant uden for landets grænser i den tyske storby, Hamborg. Den positive udvikling i både ind- og udland mener ejerne, at Elias Grøftholdt Tychsen har en stor del af æren for. ”Med Elias Grøftholdt Tychsen i spidsen har Flammen vokset sig til en stor og økonomisk stærk virksomhed, som nu også opererer på tværs af landegrænser. Men som et led i virksomhedens ekspansion har vi nu nået en størrelse, hvor vi søger en profil til direktørposten, som kan indfri den vækstplan og den fortsatte rejse, som vi har planer om for Flammen i både Danmark og uden for landets grænser”, fortæller Ketty Rosenfeldt Sunddal fra ejerfamilien bag restaurantkæden.

 

Kendt ansigt vil varetage direktørposten

 

Indtil den nye administrerende direktør er fundet, vil Flammens HR-chef Christian Damgaard Lund være konstitueret i stillingen. Han har været en del af Flammen siden 2009. ”Christian Damgaard Lund har været en del af Flammens ledelse i flere år. Han har et stærkt personalefokus og kender både virksomheden og branchen til fingerspidserne. Han har således et stærkt afsæt for at drive virksomheden, indtil vi kan sætte navn på en ny direktør”, siger Ketty Rosenfeldt Sunddal.

 

En af Elias Grøftholdt Tychsens afsluttende projekter var indgåelse af lejekontrakten til virksomhedens restaurant nummer 16, som kommer til at åbne i Glostrup. Projektet er herfra videregivet til Christian Damgaard Lund.

Og rekrutteringsprocessen er allerede i gang, fortæller Ketty Rosenfeldt Sunddal. Bestyrelsen håber på snart at kunne præsentere afløseren på direktørposten. Elias Grøftholdt Tychsen vil stadig være tilknyttet virksomheden i henhold til en række projekter, som han vil følge til dørs sideløbende med hans overvejelser om, hvad det fremtidige arbejdsliv skal bringe.