Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kendt restauratør åbner nyt koncept: Få en bolle og kaffe til 35 kr.

Af Freja Dumont

I år er det 200 år siden, at Skovmøllen åbnede som restaurant i Moesgaard Skov.

I forbindelse med jubilæet tager stedets to ejere, Jens Holm Møller og Ann Cathrine Lebech Hoe, snart hul på nye kapitler i fortællingen om det historiske spisested.

Det gør de bl.a. med åbningen af hele to nye spisesteder på Aarhus Ø: Skovmøllen Ø ved Bassin 7, som åbner til januar og Møllens Køkken, som i går kunne slå dørene op i Markedshallen i Nicolinehus.

Kendt restauratør åbner nyt koncept: Få en bolle og kaffe til 35 kr.

Mere end blot en café

Møllens Køkken er flyttet ind i lokalerne, der tidligere tilhørte Øens Købmand, og den nye café bliver et lokalt mødested, hvor du får kvalitet, hygge og en pause – uden du skal bekymre dig om prisen.

Du kan eksempelvis købe en bolle til under 10 kr. eller en valgfri kaffe til 25 kr. De nye tiltag er en del af Skovmøllens vision om at skabe et levende og inkluderende miljø med plads til alle. Og hvor en latte ikke nødvendigvis skal koste 50 kr.

Selvom priserne på nogle af varerne skrues ned, forbliver kvaliteten den samme, som man kender den fra Skovmøllen: Gode lokale råvarer og hjemmelavede produkter.

Surdejsbollerne er hjemmebagte og kaffen er Skovmøllens eget blend, som kan fås i koppen, men også som hele bønner til at tage med hjem.

Ambitionen er, at der skal være liv i lokalet i løbet af hele dagen, og derfor vil det også være muligt at købe en frokostanretning elle et stykke kage om eftermiddagen.

Derudover er det tanken, at det med tiden skal være muligt at købe nogle af de mest populære elementer i Skovmøllens univers og tage med hjem.

Det kunne være deres hønsesalat, hjemmelavede julesnaps eller noget af det bagværk, der bliver produceret i bageriet.

Del artikel

Andre læser også