ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Keyser Social åbner i Aarhus: Kom på en asiatisk smagsrejse

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: Keyser Social.
Foto: Keyser Social.

Snart får Aarhus en ny restaurant med fokus på det asiatiske køkken. Her kan du glæde dig til social dining, hvor I sammen udforsker det asiatiske univers.

Det er restauranten Keyser Social, der slår dørene op i Aarhus. Keyser Social ligger allerede i København, hvor den hurtigt er blevet populær.

Besøger du Keyser Social, får du meget mere end et måltid mad. Med Keyser Social-menuerne á 10 og 13 serveringer, bliver du nemlig taget med på en længere asiatisk smagsrejse og får mulighed for at opleve de mange forskellige nuancer, det farverige køkken har at byde på.

Keyser Social åbner i Aarhus: Kom på en asiatisk smagsrejse
Foto: Keyser Social.

Erfarne restauratører står bag

Keyser Social er et partnerskab mellem DiningSix-koncernen, som også tæller restauranterne KöD, Basso og Klokken, og de to restauratørtalenter Daniel Olsen og Kristian Johann Valentin.

Den bærende kraft i køkkenet vil være Køkkenchef Noumii Puttasaro, som med sine asiatiske rødder udtænker, udvikler og sammensætter menuen.

“Vi glæder os sådan til at introducere konceptet til de madglade aarhusianere og håber, at de vil tage ligeså godt imod os, som København har gjort!” skriver DiningSix i en mail til MigogAarhus.

Den nye restaurant kommer til at ligge ved Klostertorv på Frue Kirkeplads 4. Åbningsdatoen ligger endnu ikke fast, men hvis alt går vel, så bliver det i løbet af august.

Keyser Social åbner i Aarhus: Kom på en asiatisk smagsrejse
Foto: Keyser Social.

En æstetisk smuk restaurant med god energi

Hos Keyser Social ønsker man at udforske det asiatiske køkken og alle dets facetter.

Med afsæt i Fjernøsten og referencer til det nordiske køkken gøres en dyd ud af at servere mad, der er en fryd for både øjne og smagsløg.

Du kan altså glæde dig til smagene og farverne fra det asiatiske køkken kombineret med Nordens lækre og friske råvarer.

Keyser Social ønsker at skabe et rum, hvor alle kan være sig selv – gæster såvel som tjenere og kokke.

Restauranten vil skabe en æstetisk smuk restaurant med god energi. Således bliver Keyser Socials indretning helt unik med flere forskellige spiseområder i forskellige rum og niveauer – alle med hver deres individuelle atmosfære og charme.

Del artikel

Andre læser også