Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Pift hverdagen op: Lad Keyser Social stå for aftensmaden

Af Freja Dumont

Hvad skal vi have til aftensmad? Det er nok en af de mest spurgte spørgsmål – og vi har heldigvis svaret!

For hos Keyser Social er de klar til at stå for det hele, så den kedelige hverdagstrummerum kan blive skiftet ud med en længere smagsrejse i det asiatiske univers.

Social Dining-konceptet på hjørnet af Klostertorv og Frue Kirkeplads er nemlig klar med deres Hverdags Challenge, hvor de udfordrer alle til at overlade madlavningen til dem – også selvom det bare er en helt almindelig onsdagaften.

Se menuen her.

Smagsrejse á 10 og 13 serveringer

Er du til det asiatiske køkken – og til mere end bare sushi, tempurarejer og pad thai – så skal du helt sikkert lægge vejen forbi Keyser Social.

Glæd dig til social dining, hvor I sammen kan udforske det asiatiske univers med Keyser Social-menuer á 10 og 13 serveringer.

Serveringerne giver et indblik i de mange forskellige nuancer, det farverige køkken har at byde på. Og med afsæt i Fjernøsten og referencer til det nordiske køkken, gøres der en dyd ud af at servere mad, der er en fryd for øjne såvel som smagsløg.

Pift hverdagen op: Lad Keyser Social stå for aftensmaden

En æstetisk smuk restaurant med god energi

Udover at byde på udforskning af det asiatiske køkken og alle dets facetter, har Keyser Social også formået at skabe et helt specielt rum, der giver en helhedsoplevelse mellem mad og omgivelser.

MigogAarhus har besøgt restauranten, og så snart vi trådte ind i den store bygning, som tidligere har huset Can Blau, var det som at være i en helt anden verden.

Folkene bag Keyser Social har virkelig formået at skabe en æstetisk smuk restaurant, der med sin dæmpede belysning og planter i loftet giver et eksklusivt udtryk med god energi.

Indretningen er også helt unik med flere forskellige spiseområder i forskellige rum og niveauer – alle med hver deres individuelle atmosfære og charme.

Erfarne restauratører står bag

Keyser Social er et partnerskab mellem DiningSix-koncernen, som også tæller restauranterne KöD, Basso og Klokken, og de to restauratørtalenter Daniel Olsen og Kristian Johann Valentin.

Hvad: Keyser Social er åbnet i Aarhus, Frue Kirkeplads 4, 8000 Aarhus

Den bærende kraft i køkkenet vil være Køkkenchef Noumii Puttasaro, som med sine asiatiske rødder udtænker, udvikler og sammensætter menuen.

Del artikel

Andre læser også