ANNONCE
Khop Khun: Thailandsk madbod giver 25% rabat i åbningsweekenden
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Khop Khun: Thailandsk madbod giver 25% rabat i åbningsweekenden

Fredag den 7. september åbner madboden Khop Khun på Aarhus Central Food Market, og det bliver med 25% rabat på alt mad i hele åbningsweekenden. Khop Khun, der betyder ”tak” på thailandsk, vil servere thairetter af råvarer fra blandt andet det økologiske landbrug Birkemosegård.

 

Når Khop Khun ruller gitteret op til boden hos Aarhus Central Food Market den 7. september bliver det med en kombination af danske råvarer fra ejerens hjemstavn og opskrifter fra det autentiske, thailandske gadekøkken. Ønsket med boden er at sige tak til råvarerne, ved at behandle dem med respekt og få det bedste ud af dem.

 

”Jeg bruger råvarer af allerhøjeste kvalitet, og mange af råvarerne kommer fra den økologiske Birkemosegård, hvor jeg er vokset op. I boden vil jeg blandt andet forkæle århusianerne med min version af den klassiske Som Tam, der er en salat med saltede peanuts, spicy chili og smagfuld thai fish sauce,” fortæller bodens ejer, Anton Andersen.

 

Thailandsk mad som mor laver det

Med en thailandsk mor og en dansk far, har Anton Andersen både spist og lavet thailandsk maden siden han var barn. Derfor har han også udviklet opskrifterne til boden i samarbejde med sin mor, som driver Birkemosegård sammen med Antons far.

 Khop Khun: Thailandsk madbod giver 25% rabat i åbningsweekenden

 

”Jeg har både lavet og spist thailandsk mad, så længe jeg kan huske, så det føles helt naturligt for mig at åbne min egen madbod. Jeg har valgt at åbne på Aarhus Central Food Market, fordi jeg kender stedet godt, og jeg synes det er et superlækkert madmarked med mange gode madboder,” forklarer Anton.

 

Spicy åbningsfest med 25% rabat

Hele åbningsweekenden, fra fredag den 7. til søndag den 9. september, holder Khop Khun åbningsfest med 25% rabat på alle bodens retter.

 

Se mere om Aarhus Central Food Market her

 

 

Del artikel