Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kinesisk akupunktur er kommet til Århus C

Af Redaktionen

Kinesisk akupunktur er kommet til Århus C.

Annoncørbetalt indhold leveret af: AKUPUNKTUR KLINIK ÅRHUS

Akupunktur er en alternativ form for behandling, som stammer fra Kina. Igennem årene er den blevet meget kendt og populær og er nu også kommet til Århus C. Det er gode nyheder for dem der ikke har haft held med andre behandlingsformer og gerne vil afprøve kinesisk akupunktur. Behandlingen har nemlig flere fordele, som mange ikke kender til.

 

Hvis man bor i Århus og længe gerne har ville prøve en alternativ behandlingsform som akupunktur, så behøver man ikke vente længere da akupunktur Århus nu er kommet til. For mange er kinesisk akupunktur ikke det første valg når man forsøger at behandle et sundhedsproblem som for eksempel hovedpine, men der kan faktisk være mange fordele ved den oldgamle behandlingsform.

 

Øger blodomløbet

Man kan opleve forskellige symptomer hvis ikke man har et særlig godt blodomløb. Kinesisk akupunktur kan forbedre blodomløbet og derved være med til at forbedre andre symptomer for eksempel migræne, hovedpiner og reducerer andre former for smerter.

 

Akupunktur er en behandlingsform, hvor man stikker nogle tynde nåle på bestemte punkter i huden. Det er ikke tilfældig hvor de bliver stukket ned. Alt efter hvor man har et problem kan man koncentrere behandlingen i dét område. De kan for eksempel blive stukket i panden eller hovedbunden. Selvom det kan se skræmmende ud for en nybegynder, er det ikke så voldsomt som det ser ud.

 

I gode hænder

Man er i gode hænder hos akupunkturklinikken i Århus. Her kan man søge hjælp hvis man for eksempel oplever søvnløshed, migræne eller en allergi der ikke er til at holde ud. Akupunktur kan nemlig være med til at reducere inflammation og som resultat forbedre forskellige tilstande. Selvom symptomerne ikke forsvinder helt, kan behandlingen være med til at reducere dem. Men kontakt og spørg klinikken i Århus – de vil hjælpe på bedst mulige vis.

Del artikel

Andre læser også