ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Klæd dig ud som barndomsheltene

Af Annoncør

Var der bestemte film, serier eller udsendelser, du elskede at se som lille, når du stod op før dine forældre i weekenden og satte dig ind i stuen og tændte for fjernsynet? Teletubbies har garanteret været en af de ting, du har brugt lang tid på at se, og der er mange mennesker, der elsker figurerne, der har hver deres kendetegn.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Kostumeguiden

Her kan du finde en oversigt, hvor der bliver listet forskellige forhandlere af Teletubbieskostumer, så du kan klæde dig ud som dem, næste gang du skal til en fastelavnsfest eller en anden form for temafest. Noget af det gode ved Teletubbies er, at de åbner for muligheden for at lave et gruppekostume, hvor I er klædt ud som hver af figurerne og samlet udgør hele gruppen. Det viser samarbejde og at I har gennemtænkt jeres kostume, så det bliver så godt som muligt, når I tager til festen.

Mange andre udklædninger

Teletubbies er langt fra den eneste ting, man kan klæde sig ud som, og der er da også lavet artikler, der samler idéer om alt fra julekostumer til Mario og Luigi eller kostumer, der er specifikt rettet mod forskellige højtider. Hvis du ikke er sikker på, hvad du synes kunne være det bedste til halloween, så er der en artikel, der specifikt lister forskellige kostumer, der kunne passe godt til netop den begivenhed, så du ud over at have en udklædning også kan være med til at skabe lidt af den uhygge, der er karakteristisk for netop halloween.

Hvis du er helt på bar bund i forhold til dit kostume, så kan du klikke dig gennem de forskellige faner med temaer for udklædningerne, så du måske kan specificere dig en lille smule mere ind på, hvad det egentlig er, du godt kunne tænke dig. Måske ender du med noget, der er langt fra, hvad den originale tanke var.

Del artikel