ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt koncept hos Aarhus-restaurant: Klar med barstemning og bæredygtige cocktails

Af Jonathan Sten Drivsholm

Byd velkommen til Nögen Bar.

Det er navnet på det nye koncept, som Restaurant Nögen netop har sat i søen.

Hver fredag og lørdag aften fra kl. 22 til 2 om natten vil der være barstemning hos restauranten, som står klar med bæredygtige, friskpressede cocktails.

“Vi er endelig kommet rigtig godt igang med restaurantdelen, og folk er vilde med det. Derfor har vi videretænkt vores koncept og er nu klar med Bar Nögen hver fredag og lørdag.

Her er det muligt at nyde friskpressede cocktails lavet af overskudsvarer, bløde frugter, skæve grøntsager og forskellige sirupper fra køkkenet,” lyder det fra indehaver Frederik Nørgaard overfor MigogAarhus.

Vildt tilbud på cocktails

I tidsrummet mellem kl. 22 og 23 fredag og lørdag får du to ens cocktails for bare 85 kr.

Det er også muligt at købe en ‘afterdinner cocktail-menu’, som består af fire forskellige cocktails til 300 kr.

Er du på udkig efter en ægte helaftensoplevelse, kan du bestille en Fuld Nögen-menu, hvor du først nyder 10 retter med vinmenu i restauranten, inden du fortsætter med ovennævnte cocktail-menu og barstemning.

“Når vi omdanner restauranten til Bar Nögen, vil vi tænde lidt diskolys, lave et dansegulv, dæmpe lyset og tænde for den gode lounge musik, så alle muligheder er der,” forklarer Frederik Nørgaard.

I forbindelse med det nye koncept er Nögen-teamet blevet en bartender rigere, der vil stå for at lave de bæredygtige cocktails.

Hvad: Nyt koncept hos Nögen
Hvornår: Fredage og lørdage fra kl. 22
Hvor: Banegårdspladsen 4

Læs mere om det nye koncept her

Del artikel