Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Så’ der flæsk og fadøl: Restaurant frister med stegt flæsk og fadøl ad libitum

Af Freja Dumont
Foto: Klokken
Foto: Klokken

Restaurant Klokken i Aarhus er kendt for alle de danske klassikere. Smørrebrød, tarteletter, stjerneskud, bøfsandwich, you name it.

Men vidste du, at de også byder på et ret så genialt koncept, der byder på gris og øl ad libitum?

Du kan nemlig få serveret alt den stegt flæsk, du kan spise, med små kartofler, syltede rødbeder og persillesovs til. Og til at skylle ned med kan du få alle de fadøl, du lyster.

Prisen er 400 kr. pr. person for to timer, og konceptet skal bestilles af alle ved bordet.

Du kan booke bord her.

Så' der flæsk og fadøl: Restaurant frister med stegt flæsk og fadøl ad libitum

Hemmeligheder på perfekt stegt flæsk

Restaurant Klokken skriver på deres hjemmeside, at de er utrolig stolte af deres flæsk og altid sigter efter at skabe en dejlig sprødhed uden at miste saft, kraft og smag i kødet.

“Tykkere skiver og tørsaltning er nogle af hemmelighederne. Resten røver vi selvfølgelig ikke,” skriver de.

Restaurant Klokken har også gjort sig bemærket på en anden front i år. Deres vilde bøfsandwich blev nemlig  kåret til den tredjebedste i hele landet.

Del artikel

Andre læser også