Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt kød på La Belle: Restaurant Klokken byder på traditionel dansk mad

Af anders@sommersangdigital.dk

DiningSix, der bl.a. står bag Restaurant KöD, inviterer snart indenfor til deres fjerde restaurantkoncept i Jyllands hovedstad, Aarhus. Det nyeste skud på stammen hedder Klokken, og her vil der blive budt på traditionel, dansk mad og drikke i de legendariske La Belle-lokaler i Mindegade.

 

Efter gode modtagelser fra de besøgende kødentusiaster hos KöD, de legesyge gæster hos Slap Af og senest Social Dining-tilhængere hos Basso, vil de seks venner bag DiningSix nu åbne op for en mere nostalgisk restaurantoplevelse.

 

De danske rødder

Restaurant Klokken vil byde på traditionelle, danske retter, herunder klassikere såsom smørrebrød og stegt flæsk med persillesovs. Den gode madoplevelse vil ikke tage afsæt i nye fortolkninger af det danske køkken, men i stedet fokusere på traditioner ved at være tro mod de danske rødder og gøre brug af de bedste råvarer.

 

Klokkens madprofil vil differentiere sig fra vores øvrige restauranter ved at være helt simpel og forståelig samtidig med, at vi selvfølgelig værner om den høje kvalitet samt den personlige og professionelle service, fortæller Morten Pedersen, Direktør & Partner i DiningSix.

 

Til at slukke tørsten kan man nyde velkendte øl, vine og vand, eller give sig i kast med Klokkens 12 hjemmelavede snaps; én for hver af urets klokkeslæt.

 

Højt til loftet

Restaurant Klokken åbner i både Aarhus og København og vil begge steder være åben for både frokost- og aftengæster. I Aarhus vil de kendte lokaler fra den tidligere natklub La Belle i Mindegade danne rammerne om den danske spiseoplevelse. Her kan der ses frem til uformelle og afslappede omgivelser, hvor man som gæst kan hygge sig med venner og familie af alle slags og størrelser. Atmosfæren vil minde om mormors varme stue, hvor der er plads til nærvær, gode stunder og en følelse af, at der er højt til loftet.

 

 

 

 

 

Del artikel

Andre læser også