Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny kaffebar åbner i Nørre Allé – en historisk bygning, rabatter og gode tilbud

Tilbage i 1986 lukkede Kentucky Fried Chicken, med den berømte beboer Kappebavianen Alfred, sin restaurant i Nørre Allé 78. Siden har bygningen på hjørnet af Lollandsgade og Nørre Allé huset forskellige spisesteder. Senest en burgerbar, som dog forlod adressen i efteråret 2016. 24. juli 2017 er stedet genåbnet, hvor Klubhæftet har åbnet sin egen kaffebar. Klubhæftets Kaffebar er navnet.

 

Traditionel kaffebar

Kaffebaren fungerer som en traditionel kaffebar, med diverse espressobaserede drikkevarer, kolde som varme, der bliver ristet lokalt i Aarhus. Brød og kager bliver dagligt leveret fra den lokale Trøjborg-bager, så det skorter ikke på det lokale fokus.

 

Et mødested for foreningslivet

Udover de daglige besøg af kaffetørstige aarhusianere, vil kaffebaren om aftenen fungere som mødested for byens foreningsliv. Klubhæftet samarbejder i dag med flere af byens foreninger, store som små, og flere af disse mangler faciliteter, hvor de kan holde deres bestyrelses- og udvalgsmøder. Her tilbyder Kaffebaren efter kl. 17.00 at udlåne sine lokaler, og samtidig stille kaffe til rådighed.

 

Attraktivt tilbud

”Vi har åbnet Klubhæftets Kaffebar som et attraktivt tilbud til de lokale foreninger. Igennem de seneste 6 år, hvor jeg har arbejdet med sportsklubber på alle niveauer, og har ofte oplevet at holde møder i ikke egnede lokaler. Det har været alt fra møder på private adresser, til møder på bænken i hallen. Mange foreninger har naturligvis mødefaciliteter, men rigtig mange mangler altså steder at holde deres møder, interne såvel som eksterne møder. Blandt andet derfor ser vi Kaffebaren som et godt tilbud til de aarhusianske foreninger, som skal holde et møde for 2-15 personer og lige mangler en lokation”, fortæller ejeren Michael Lynge.

 

Rabatter og gode tilbud

”Klubhæftet står for rabatter og gode tilbud i Aarhus. Netop det vil gå igen i Kaffebaren, hvor alle med et klubhæfte vil kunne købe vores varme og kolde drikkevarer til kun 20 kroner. Dette forventer vi, at der vil tiltrække en masse studerende, iværksættere og generelt bare aarhusianere som gerne vil købe kvalitetskaffe til overkommelige priser”

Klubhæftets Kaffebar

”Klubhæftet har de seneste år været medvirkende til at fremskaffe mere end 2.000.000 kroner til det aarhusianske foreningsliv. Dette ønsker vi at fortsætte med fremover og forventer at Klubhæftets Kaffebar kan være med til at understøtte Klubbernes salgsarbejde og sikre at endnu flere aarhusianere får øjnene op for Klubhæftets og dets mange fordele”

 

Åbningstider

Klubhæftets Kaffebar vil have åbent alle hverdage fra 7.00-17.00. Der vil i kaffebaren være mulighed for at få adgang til gratis wi-fi, hvor der kan arbejdes, studeres eller blot læses nyheder. Derudover vil det også være muligt at få sin kaffe med sig på farten.

Se mere her: