ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Knæk Cancer Løbet 2018: 5 km løb i Universitetsparken den 20. oktober

“Knæk Cancer Løbet 2018”, et velgørende 5 km løb, der finder sted lørdag den 20. oktober 2018 klokken 12.30-17.30 i Universitetsparken i Aarhus som et led i TV2’s Knæk Cancer Uge”. Overskuddet fra løbet går ubeskåret til Knæk Cancer indsamlingen, og bidrager således til Kræftens Bekæmpelses arbejde.

 

Ved sidste års Knæk Cancer Løb indsamlede vi sammen med 650 deltagere – primært unge studerende – knap 65.000 kr. Pengene får vi igennem et deltagergebyr på 75 kroner, tombola og boder på dagen samt gavmilde sponsorer. Selve eventet foregår i Aarhus Universitetspark og består af et 5 km-løb og et hyggeligt målområde, hvor folk kan købe lodder til tombolaen samt lidt godt til ganen såsom kage og andre lækkerier. Dertil vil der være musik og anden underholdning. 

 

Knæk Cancer Løbet 2018

Sted: Universitetsparken, Ole Worms Allé 2, 8000 Aarhus C

Tid: Lørdag d. 20. oktober klokken 12:30 starter indtjekning af billetter.

Pris: 75 kroner, og pengene går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

 

Er du forhindret i at løbe med os på selve dagen, men har du stadig lyst til at støtte op om Knæk Cancer Løbets indsamling.

Via nedenstående link er det også muligt at indbetale en donation, som ligeledes går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelses arbejde.

Link til billetsalg og indsamlingen:

 

 

I Danmark rammes årligt omkring 270.000 af en kræftsygdom

Kræft rammer ikke kun patienten, men også patientens pårørende og venner, og derved stort set os alle. Kræftens Bekæmpelse er en organisation, som ikke alene forsker i kræftsygdomme og – behandlinger, men også bruger mange ressourcer på at støtte patienter og pårørende; et arbejde som vi i Onkologisk Selskab for Medicinstuderende (OSM), der til dagligt drives af frivillige lægestuderende på Aarhus Universitet, mener er yderst vigtigt og derfor værd at støtte op om. Vi i OSM har et ønske om i fællesskab med andre unge og studerende at bidrage til den forskel, som Kræftens Bekæmpelse hver dag gør, på en sjov måde og på trods af få midler.

Knæk Cancer Løbet 2018: 5 km løb i Universitetsparken den 20. oktober

Arrangørerne håber derudover at inspirere andre til at tænke ud af boksen, tro på deres ideer og se dem spire, præcis som for Knæk Cancer Løbet, der siden projektets opstart i 2015 – med hjælp fra dedikerede deltagere og generøse sponsorer – er vokset sig stort. Det er nu ikke længere blot et løb, men et event, hvor vi i efterårets tegn pynter universitetsparken med live-musik, stand-up, frokost, kaffe og kage, goodiebags, tombola og meget mere, og derved samler Århus i sine smukke omgivelser, til en lørdag i den gode sags tjeneste.

Knæk Cancer Løbet 2018: 5 km løb i Universitetsparken den 20. oktober

 

Del artikel