ANNONCE
Knuste en ølflaske i hovedet på en buskontrollør
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Knuste en ølflaske i hovedet på en buskontrollør

Østjyllands Politi blev torsdag kl. 09.02 kaldt ud til Viborgvej i Aarhus, hvor to Securitas-vagter stod med en voldelig mand foran indgangen til Den Gamle By. De to vagter havde kontrolleret billetter i buslinje 3A, hvor de havde bedt en 26-årig mand om at vise billet. Det kunne manden ikke, og han fik derfor en afgift, som han underskrev med et andet navn, end han havde identificeret sig med. Den ene vagt stillede derfor nogle kontrolspørgsmål, hvilket tilsyneladende provokerede den 26-årige så meget, at han greb fat i kraven på kontrolløren, så han fik en rift på halsen.

 

De to kontrollører ville have den 26-årige med ud af bussen og bad ham flere gange om at sætte den øl fra sig, som han havde i hånden. Det nægtede han, og da de var på vej ud af bussen, slog han den ene kontrollør i hovedet med flasken. Ude på gaden tilbageholdt de to vagter manden, indtil politiet kom frem. Betjentene bad den 26-årige, der lå på jorden, om at identificere sig, hvilket kan gjorde. Han fik besked på, at han ville få lov til at rejse sig op, hvis han lovede at opføre sig ordentligt og tage det roligt.

 

Da den 26-årige kom op at stå, begyndte han at synge og danse, og betjentene bad ham flere gange om at holde mund og stå roligt. Da han nægtede at følge betjentenes anvisninger blev han sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og lagt i håndjern. Han blev kørt til Aarhus Politigård, hvor han fik lov til at sove rusen ud.

 

Han endte med at blive sigtet for grov vold, for vold mod nogen i offentlig tjeneste og for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. 

 

Del artikel