Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbner i dag: Keramik-univers inviterer til gratis tapas og vin

Af Freja Dumont

Nu kan aarhusianerne snart glæde sig til at kunne udfolde deres kreative keramik-evner, når det københavnske keramik-koncept Yonobi åbner et nyt keramikværksted i Graven 24B.

Der sker med et stort åbningsevent fredag den 27. oktober kl. 16 til 19, hvor man gratis kan sidde ved drejeskiven og møde stedets undervisere.

Derudover vil der også være snacks fra Osteria 98 og drinks fra Sjovinisten – og det er selvfølgelig helt gratis at kigge forbi.

“Vi oplever en øget interesse i forhold til at lave noget kreativt. Mange er opmærksomme på, at de gerne vil lave nogle flere ting væk fra computeren. Folk er blevet mere bevidste om, at de skal give hovedet noget fred.

Vi har efter flere år med udsolgte kurser, og +15.000 glade kursister og kunder i København nu valgt at udvide vores keramik-koncept til både Aarhus og Odense,” siger Anders Friis, der har startet Yonobi sammen med sin hustru Nanna Friis.

Fremstil dit eget keramik

Yonobis koncept henvender sig både til private og til virksomheder.

Det betyder, at at man som enkeltperson, sammen med sin veninde eller som del af teambuilding med arbejdspladsen kan booke et keramikkursus.

Her vil Yonobis undervisere, der alle er uddannede keramikere, guide deltagerne igennem processen at fremstille et stykke keramik.

Alle deltagerne får stillet en drejeskive til rådighed og alt afhængig af, hvilket kursus man melder sig på, så har man også selv mulighed for at glasere sit værk.

“Alt er inkluderet på vores kurser. Og som noget af det første, starter man med at lære, hvordan man centrerer leret. I samarbejde med underviseren finder man så ud af, hvad man vil lave.

Og så kommer der også til at gå noget tid med at trimme værket, og til sidst glaserer man,” siger Anders Friis.

Find et kursus til dit behov

Yonobi tilbyder både dagskurser, aften- og weekendkurser, og hvis ens niveau er til det, kan man også melde sig på et lidt længere forløb.

Og så har Yonobi også stor succes med sine forløb til virksomheder.

“Der er mange, der bruger et keramikkursus som del af en sommerfest eller i forbindelse med en julefrokost. Andre gør det som en del af noget teambuilding.

På vores firmakurser vil det ofte være sådan, at alle laver en kop til kontoret. Sådan, at man altid kan kende sin egen kop, når den står blandt alle de andres i køkkenet,” siger Anders Friis.

Så der er altså rig mulighed for at finde et kursus hos Yonobi, der både passer til ens niveau og behov.

Du kan finde kurser i Aarhus lige her, og tage du en ven eller veninde med, får du 10% rabat på kurset.

Del artikel

Andre læser også