Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Koc Kebab – middelmådig kebab og ingen kortbetaling

Af Line Ingwar Karlsen

Åbyhøj er ikke just kendt for kvalitet på madfronten, udover Patrice og Delizioso, som er byens stoltheder. På torvet i Åbyhøj ligger Koc Kebab. Det har den gjort i en del år. Navnet er Koc Kebab og pizza, men det er ikke deres middelmådige pizzaer, de er kendte for. Men derimod deres kebab. Den er anstændig, hvilket pizzaerne på ingen måde er. Gennem årene har Koc Kebab vundet flere priser for deres kebab. Hvordan det er sket, ved jeg ikke, men jeg undrer mig over det. Grunden er, at de ligger langt nede på min liste over gode kebabs i Aarhus.

Koc Kebab i Åbyhøj

Vi bestilte fire ruller i to forskellige varianter. Tørt brød er, hvad du får hos Koc Kebab. Desværre. Friskbagt brød er nummer et. Sådan er det, men det bruger de ikke her.

4 ruller fra Koc Kebab & Pizza i Åbyhøj_

Kødet var okay. Dog var det også en smule tørt, og ikke med sprød skorpe. Men fint smagsfuld. Dressingen var svag, og der var meget lidt af den. Lidt løg, og nogle køns- og smagsløse tomater. Salaten var frisk, og der var nok af den. Vi bestilte de to af dem med hvidløg og chili. Sågar med ekstra af begge det. Der var ikke meget hvidløg over den. Et bud er, den er kommet fra en meget stor spand.

Dagens rulle fra Koc Kebab & Pizza i Åbyhøj_

Smagen af hvidløg var ikke eksisterende. Chilien var bedre. Den kunne vi smage. Tak for det. Rullerne var halvkolde, og stanniolet var rullet med ind i rullen. Så der går lige lidt tid med, at få staniol skilt ad fra den spiselige del af rullen. Der hvor jeg kommer fra, kalder man sådan noget for sjusk.

Flot rulle fra Koc Kebab & Pizza i Åbyhøj_Lalleglad betjening og INGEN kreditkort

Der var fire kunder før os. Så ventetiden var ikke lang. Betjeningen virkede lidt ligeglade med os. Den ene stod udenfor og røg. Dårlig stil, at kunderne kan se kokken, eller hvad nu sådan en hedder i en kebabbar, stå at ryge.

 

Da Koc Kebab ikke tager nogen form for betalingskort – det har de mig bekendt aldrig gjort, så skal du have kontanter med, eller over i automaten og hæve penge. Det er der mange, der gør. Så vi stod i kø for at hæve penge til at betale vores mad med. Vi lever i 2016 i Danmark, og der har forretningsdrivende altså kortterminaler. Alt andet er kikset og oldnordisk. 

Pengeautomaten er lig med Koc Kebabs kortterminal

Prisen

Vi betalte 192 kroner for fire gange kebab. Fair pris, hvis de altså var gode. Kvaliteten, smagen og temperaturen hang ikke sammen med prisen. Jeg mener ikke, at prisen skal ned, men at kvaliteten skal op. Det kan ikke gå for hurtigt. Det samme med kortterminalen – den må stå øverst på to do listen.

Koc Kebab & Pizza i Åbyhøj ligger på Slikeborgvej

Vurdering

Kebabben er okay. Men heller ikke mere. Kvaliteten af råvarerne er under middel. Kødet var til den tørre side. Men byens bedste? Nej, langt fra. Desværre kan man sige. Lad os håbe, folkene bag Koc Kebab bliver mere omhyggelige med deres kebab. Det er på høje tid. Bare det, man siger, at der skal ekstra chili og hvidløg i to af dem, og de glemmer det, er tæt på utilgiveligt. Udover det, så er det også sjusk. Temperaturen var heller ikke god. De var halvkolde, da vi fik dem. Hvordan det kunne lade sig gøre, ved jeg ikke. Men det var de. Ikke godt. Tomaterne var det rene vand. Absolut ingen smag. Hvorfor propper man tomater i en rulle, velvidende at de smager af ingenting. Dårlig stil – og igen fortæller det, at man ikke tager opgaven seriøst. Koc Kebab i Åbyhøj får det gule kort fra mig. Stram an, eller find noget andet at lave!

 

Koc Kebab og pizza

Silkeborgvej 224
8230 Åbyhøj
Webiste:

 

Del artikel

Andre læser også