ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hjerternes fest: Køb årets julesweater med god samvittighed

Af Freja Dumont
Folkekirkens Nødhjælp julesweater
Folkekirkens Nødhjælp julesweater

Julen er hjerternes fest, og derfor har den aarhusianske virksomhed Jule-Sweaters, som tilbyder et væld af sjove, mønstrede og farverige julesweatre, sat sig for at støtte et godt formål.

I den forbindelse har Jule-Sweaters lavet et samarbejde med UNICEF Danmark, Plan Børnefonden, Folkekirkens Nødhjælp og Julemærkehjemmene.

Hver organisation har fået lavet en limited edition julesweater, hvor 25 procent af al omsætning går til at hjælpe udsatte børn herhjemme og ude i verden. Derudover er julesweatrene fremstillet med stor omtanke for både klima og miljø.

Hjerternes fest: Køb årets julesweater med god samvittighed
Plan Børnefonden julesweater
Hjerternes fest: Køb årets julesweater med god samvittighed
Julemærkehjemmet julesweater
Hjerternes fest: Køb årets julesweater med god samvittighed
UNICEF julesweater

”Vi er meget stolte af vores samarbejde med fire af landets største velgørenhedsorganisationer, og vi håber, at folk vil støtte op om den gode sags tjeneste.

Vi har bestilt julesweatre hjem, så vi forhåbentligt kan donere omkring 350.000 kroner til velgørende formål, og vi synes, det giver rigtig god mening af hjælpe udsatte børn samtidig med, at man glæder sig selv, eller en man har kær, med en julesweater,” siger Christoffer Sloth, en af indehaverne af Jule-Sweaters.

Fra i dag, torsdag den 28. oktober, kan de fire unisex striktrøjer købes på Jule-Sweaters.dk og pr. den 1. november forhandles trøjerne også på de forskellige organisationers hjemmesider.

Prisen er 349,95 kroner og størrelserne findes fra xs – xxl.

GOTS-certificering og 100% økologisk bomuld 

Et vigtigt omdrejningspunkt i produktionen af Jule-Sweaters julede striktrøjer er omtanke for klima og miljø.

Derfor har virksomheden også opnået GOTS-certificeringen, hvilket betyder, at fabrikken, der producerer julesweatrene, arbejder aktivt med bæredygtighed og de 17 verdensmål – og materialer og hangtags er ligeledes bæredygtige.

GOTS-certificeringen sikrer desuden, at der er stillet høje krav til arbejds- og miljøforholdene hele værdikæden igennem.

Både julesweatrene fra UNICEF, Plan Børnefonden og Folkekirkens Nødhjælp er fremstillet af 100% økologisk bomuld, således at der er benyttet 91% mindre vand i dyrkningen af bomuldet.

Der er heller ikke benyttet kemi eller pesticider til at fremme væksten. Julesweaterens emballage er desuden lavet af 100 % genanvendt plastik.

Glæd dig selv og/eller dine nærmeste såvel som verdens udsatte børn med en varm og lækker limited edition julesweater.

Del artikel

Andre læser også