ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Køb aktier – 3 tips til at komme i gang hurtigt

Af Annoncør

Køb af aktier er blevet mere og mere populært. Derfor har vi 3 tips til at komme hurtigt i gang med aktiekøb og aktiehandel for en ny investor.

Der kommer flere og flere aktionærer som især er private investorer, som ønsker at investere deres opsparing i stedet for at de står i banken og trækker minus renter hvilket bare gør at ens penge bliver mindre og mindre værd. Men hvordan kan man som ny investor komme i gang hvis man ingen viden har omkring at købe og sælge aktier og generelt ikke ved noget som helst omkring aktiemarkedet? Det kigger vi nærmere på i denne artikel hvor vi kigger ind i 3 tips som du kan bruge for at komme i gang hurtigt uden at begå alt for mange dumme begynderfejl.

Køb aktier online

 

Du bør sørge for at finde en handelsplatform hvor du kan købe dine aktier online. For år tilbage kunne man kun gå i banken for at købe aktier, og så stod bankmanden for at købe og sælge aktierne i gennem deres systemer, men sådan er det ikke længere. Nu kan du købe dine aktier online uden nogle problemer. Du kan lære at køb aktier for begyndere her hvor du på stabilokonomi.dk kan se en trin for trin guide til at købe og sælge aktier, som er mere dybdegående end i denne artikel.

Lyt ikke til aktietips fra venner

 

Der er ingen tvivl om at det er en dårlig at købe samme aktier som en af dine venner gør, bare fordi de siger at det er en god investering. Aktietips fra venner bør kun ske, hvis du selv sætter dig grundigt ind i disse virksomheder du får anbefalet, og derved selv er 100% inden i hvordan virksomheden klare sig, så du er sikker på at du ikke køber dig ind i en aktie som du ikke aner noget som helst om. Du bør altid sætte dig ind i de aktier du køber, så du kender virksomheden og ved hvordan det går for dem.

Invester i aktier langsigtede

 

Du bør ikke købe aktier fordi du vil score den helt store gevinst i morgen. Det er nemlig utrolig risikabelt at handle på den måde. Du bør i stedet for, vælge at tænke langsigtede så du kun investere i aktier og selskaber, som du tror klare sig godt på den lange bane, da du på den måde undgår at købe på et forkert tidspunkt for derefter at sælge hurtigt efter hvor risikoen for tab kan være større.

Del artikel