ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Halv time fra Aarhus: Nu kan du snart købe dit eget badehotel

Af Redaktionen

Et badehotel bygget i starten af 1900-tallet ved Saxild Strand har i årenes løb været igennem flere hænder.

I dag drives det som rekreationshjem af FOA Aarhus, men planen er, at Aarhus Kommune vil sælge det videre så snart det er muligt. Det skriver Aarhus Stiftstidende.

Så på et tidspunkt inden så længe vil badehotellet ryge i udbud, når man har klargjort i samarbejde med Odder Kommune, hvad man må gøre med det historiske badehotel samt 4,5 hektar store grund.

Investor skal komme med færdigt bud

Hotellet ligger nemlig i sommerhusområdet ved Saxild Strand i Odder Kommune, og derfor er det en sag som begge kommuner skal blive enige om.

“Vi har som planmyndighed meget at skulle have sagt, hvis en investor ender med at købe matriklen for at etablere for eksempel et feriecenter.

Derfor giver det god mening at være med til at udvikle de “mulighedsstudier”, som Aarhus Kommunes rådgivere, Grandville og Colliers, er kommet med.

Det endelige planarbejde sættes først i gang, når en investor kommer med et færdigt bud på udviklingen af området, siger Casper Grønborg, teknisk chef i Odder Kommune til Aarhus Stiftstidende.

Campingplads til salg for under 2,5 mio. kr.

Det er ikke længe siden, at et andet sjovt tilbud pludselig dukkede op tæt på Aarhus.

Ved Ebeltoft blev Elsegårde Camping på Danmarks næsetip nemlig sat til salg – og den østjyske campingplads blev endda sat ned i pris.

Det betød, at du kunne blive ejer af campingpladsen, der ligger på 1,75 hektar jord, for under 2,5 millioner kroner.

For det beløb fik en køber et feriested med over 90 pladser til at campere på og 16 ferielejligheder tæt på stranden – og så fulgte der ifølge salgsopstillingen fra mæglerbutikken Home Ebeltoft også både legeplads, boldbane, hoppepude, minigolfbane og udendørs svømmebad med.

Campingpladsen fik også stor opmærksomhed på sociale medier, og i dag er den heller ikke længere på markedet.

Del artikel