ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Køb et gavekort: Bak op om Aarhus’ forretningsliv 

Salget af Aarhus City Gavekort er den seneste tid steget markant, og Aarhus City Forening, der står bag det populære elektroniske gavekort, forventer et ekstra godt salg i årets sidste måneder op til juleaften.

 

Covid-19 har påvirket salget af Aarhus City Gavekortet i en positiv retning den seneste tid, og Aarhus City Forening markedsfører i øjeblikket gavekortet i kampagnen ”Vi har alle Aarhus i hjertet – forær byen væk til én, du holder af” og håber på den måde, at det øgede salg kan gavne byens fysiske forretninger, restauranter, caféer, kultursteder, attraktioner, m.v., så omsætningen bliver i byen. 

 

Aarhus City Forening har den seneste tid fået etableret endnu flere salgssteder af Aarhus City Gavekortet, så det nu er muligt at købe det fysiske elektroniske gavekort 7 steder rundt i byen samt naturligvis online. Erfaringsmæssigt stiger salget af Aarhus City Gavekort eksplosivt i månederne op til jul, og Aarhus City Forening forventer at salget af gavekortene i år når nye højder.

 

Coronavenligt print-selv Gavekortbevis

Aarhus City Gavekortet kan også nemt og trygt købes som et Gavekortbevis, der leveres med det samme på sms eller mail, hvorefter Gavekortbeviset på en corona-venlig måde kan videresendes direkte til den heldige modtager eller printes og overrækkes. 

 

Læs mere om Aarhus City Gavekort HER.

 

Køb et gavekort: Bak op om Aarhus' forretningsliv 

 

Del artikel