Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Køb ny bolig med kyndig vejledning

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret 

Står du, eller din familie, og skal købe ny bolig? Føler I, at I mangler forståelse for det gode byggeri, og har I svært ved at se de potentielle fejl i byggeriet, som kan resulterer i mange gener, efter at købskontrakten er underskrevet? Til dette kan I få kyndig vejledning af en byggesagkyndig, som kan bistå med en grundig gennemgang af boligen, inden købet foretages. Hvilket giver dig som køber, mere ro i maven og en større sikkerhed for fremtiden. Læs med her, og få et bedre indblik i, hvad en byggesagkyndig kan gøre for dig.

Hvad foretager en byggesagkyndig sig? 

Kort fortalt rådgiver en byggesagkyndig omkring byggeri. Den byggesagkyndige har oftest en uddannelse som bygninskonstruktør, byggetekniker, eller ingeniør, samtidig med en håndværksmæssig baggrund, som for eksempel murer eller tømrer. En byggesagkyndig har ressourcerne til at hjælpe med den byggetekningske gennemgang, herunder også vedligeholdelsesplaner og køberrådgivninger. Så hvis du er på udkig efter ny bolig, for eksempel i og omkring københavnsområdet, så kunne en byggesagkyndig København, være et godt tilvalg til din boligjagt. 

En byggesagkyndig som hjælp til dit næste boligkøb

En byggesagkyndig kan som tidligere nævnt, assistere dig i dit næste boligkøb. Da en byggesagkyndig for eksempel kan vejlede og håndtere den fugttekniske gennemgang, skimmel gennemgange, eller 1 og 5 år gennemgangene af nybyggede huse. Den byggesagkyndige vil yderligere kunne gøre dig, som køber, opmærksom på de ting, som kan komme såsom udgifter, i forbindelse med vedligeholdelse eller udskiftning i boligen. Så hvis du er på udkig efter ny bolig omkring København, er helt sikkert mange ting, en byggesagkyndig København vil kunne assistere dig i, i forbindelse med dit boligkøb. 

Papirarbejdet i forbindelse med boligkøb

En byggesagkyndig København kan samtidig også assistere dig i en del af papirarbejdet, i forbindelse med et boligkøb. Her kan en byggesagkyndig for eksempel gennemgå de eksisterende tilstandsrapporter sammen med dig, samtidig kan en byggesagkyndig også rådgive dig, som køber, i hvilke problematikker der kan opstå, i forbindelse med dækningen af eventuelle fejl og mangler, som skal dækkes af ejerskifteforsikringen. Denne rådgivning, sker med udgangspunkt i den allerede eksisterende tilstandsrapport samt den byggetekniske gennemgang. 

Forhåbentlig er du blevet lidt klogere på, hvad en byggesagkyndig kan hjælpe dig med, i forbindelse med dit boligkøb. En byggesagkyndig er altid en god idé at indtænke i sin boligjagt, da den kyndige vejledning og ekspertise, til dig som er usikker på de byggetekniske foranstaltninger på boligområdet, aldrig er spildt.

Del artikel

Andre læser også