Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Køb og salg af biler

Af anders@sommersangdigital.dk

Dette indhold er sponsoreret

 

Står du og skal have solgt din gamle bil, eller er du på udkig efter en ny brugt bil? Så læs med her. Vi bliver konstant flere og flere mennesker, og af den grund ses der ligeledes flere og flere biler i omløb. Investering af en ny bil behøver dog ikke betyde, at den gamle er uanvendelig. Gamle biler kan meget af det samme, som nye biler kan. En gammel bil sikrer lavere afskrivninger og, da bilen allerede har kørt en del kilometer, er det økonomiske tab noget mindre, end ved investering i en ny og ubrugt bil. Ved køb og salg af brugte biler, står biltorvet klar til at hjælpe dig.

 

Biltorvet udgør i dag den største bilportal på nyere brugte biler. Står du og skal købe eller sælge en brugt bil, er det altså aktuelt at visitere biltorvet med mange tusind annoncer, som ikke er at finde på andre bilportaler. Biltorvet er 100% ejet af den professionelle bilbranche i Danmark, og står ligeledes direkte i kontakt med bilforhandlerne. 

 

Køb af brugte biler

Disse fordele hentes ved køb af en brugt bil gennem biltorvet, hvor brugeren gives den mest effektive adgang til det samlede bilmarked. En fordel kan være, at markedet har presset en lidt dyrere bil hurtigt ned i pris, og der vil, ved køb af en brugt bil,  derfor være mange penge at hente. Ved videresalg af brugte biler ses, af samme grund, ligeledes et mindre tab. En anden fordel ligger i at udbuddet af brugte biler, for nogle typer, ofte er så stort, at priserne bliver presset helt i bund. Det er altså her muligt at erhverve sig en brugt bil i meget god stand for meget billige penge. Her er altså en del penge at hente hjem. En brugt vil dermed heller ikke forårsage et eventuelt billån, da der findes et stort antal brugte biler i prisklassen 20-50.000 kroner. Ligeledes ses der, ved køb af brugte biler, heller ikke yderligere udgifter til udstyr, da bilen allerede er udstyret hermed. Ved køb af brugte biler, er det dog essentielt at gøre et godt stykke hjemmearbejde. Her bør man, forud for bilsalget, ligeledes forholde sig til, hvad den brugte bil må koste, hvad mindstekravene for sikkerhed skal være og hvor mange uforudsete udgifter til reparationer, der må foreligge. 

 

En sidste fordel, ved køb af brugte biler, er, at den brugte bil allerede har erhvervet sig de første ridser. Mange nye bilejere har ikke ro i sindet i den første tid grundet frygt for at pådrage den nye bil ridser eller andre skader. Ved køb af en brugt bil, er disse allerede pådraget, hvorved bilejeren, allerede fra første tur, kan køre med ro i sindet. 

 

Biltorvet sikrer således, at alle disse fordele bliver indfriet ved køb af din nye brugte bil. Står du altså og skal til at købe eller sælge en brugt bil, så står biltorvet klar til at hjælpe. 

 

Del artikel

Andre læser også