ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Køber du vin på nettet eller i Ryesgade?

Af Annoncør

En vinbutik behøver ikke længere udelukkende at være noget fysisk. Nu kan man også sagtens finde lækre vin forretninger der kun har et online univers. Men det betyder langt fra at du får et mindre udvalg eller at vinen ikke har samme høje kvalitet som du kender den fra din yndlings vinbutik.

Samme ekspertise, men mere tilgængelig 

Det er den helt samme form for ekspertise der er hos dem som styrer en online vin forretning, som dem der står i den fysiske. Det smarte ved at handle online er dog at du ikke længere skal stå og vente på de ekstra oplysninger sælgeren har, fordi han eller hun står og taler med en anden kunde. Deres viden og ekspertise er nemlig langt nemmere at få fat på online, da den allerede er skrevet ned til dig.

Hver vin har en længere forklaring skrevet om sig når du klikker ind på den. Du vil blandt andet kunne læse hvad vinen er godt at drikke til, du kan læse noget om producenten, samt hvad forskellige anmeldere har sagt om netop denne vin.

Al den her information hjælper dig til at finde frem til og udvælge netop de vine du er på udkig efter. 

Udvid din horisont 

Vælger du at handle hos Gallovini, så vil du også kunne få mulighed for at udvide din vin horisont ved at købe deres smagekasser. Her får du 6 flasker vin der har en eller anden form for fællesnævner. Det kan være at de er fra det samme område eller lavet på den samme drue.

det smarte ved at vælge sådan en kasse er at du på den måde kan vælge en drue eller et område du i forvejen er glad for, og derefter opleve hvor forskelligt vin kan smage på trods af denne fællesnævner. På den måde kan du øge din værdsættelse af denne type vin endnu mere. 

Nem og hurtig levering i hele Aarhus

Uanset hvor du bor i Aarhus, og faktisk også resten af landet, så kan du nemt og sikkert få leveret din vin hjem til din privatadresse. Dette sparer dig for en masse tid, samt du undgår at skulle bære Alt for meget rundt på vinkasserne.

Levering er ofte også rigtig hurtig, så du behøver ikke at bestille vinen flere uger før du skal bruge den. Tit tager det blot en til to dage før du modtager det du har bestilt. Det bliver næsten ikke nemmere.

Del artikel