Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

KØDBYENS MAD & MARKED ÅBNER I AARHUS

Af anders@sommersangdigital.dk

Den 16. april åbner Kødbyens Mad & Marked i Aarhus. Åbningsfesten finder sted på Kulbroen og bliver startskuddet til en sæson fuld af madoplevelser, markeder og events henover sommeren. Kødbyens Mad & Marked vil bringe nye madkoncepter til byen og sikre mættede maver til blandt andet SPOT Festival, Festugen, Sommer.Chillout og meget mere.

 

Kødbyens Mad & Marked er nok mest kendt fra Kødbyen på Vesterbro i København, men nu kan Aarhusianerne også nyde godt af mangfoldig gademad, unikke madkoncepter og god markedsstemning. I 2016 skruer Kødbyens Mad & Marked nemlig for alvor op for aktiviteterne i smilets by og inviterer til mad, musik og råvareindkøb.

DSC_8740

I åbningsweekenden d. 16. og 17. april er alle inviteret til at suge lidt markedsstemning og forårsfornemmelser til sig, når mere end 30 stadeholdere står klar for at tage hul på sæsonen og lange god mad over disken. Blandt stadeholderne finder man små madentreprenører, som blandt andre forretningskvinden Alexandra og stuntmanden Marius fra Crazy Chips, som serverer den sprødeste fish’n’chips, Jeppe, Simon og Lasse fra YOBURGER, som smækker grønt og Grambogård-kød sammen til bløde burgers og de tre Ugood-drenge fra Uganda, som gør en dyd ud af at trylle dansk og ugandisk øko-grønt om til den berygtede Rolex (en klassisk afrikansk ret fuld af lækkerier). Fælles for alle er, at de har noget helt særligt at byde på og så er de alle små spillere i et stort marked.

KMM - tent

Hjælp til de små madentreprenører

”Vi glæder os fantastisk meget til at have en fast tilstedeværelse i Aarhus. Det bliver fedt at præsentere aarhusianerne for nye madkoncepter, samarbejde med en masse seje eventmagere i byen og hjælpe små madentreprenører med at få deres koncepter ud at leve. I Kødbyen har Københavnerne taget rigtig godt imod markedet, som vokser og vokser, og vi håber, at aarhusianerne vil gøre det samme” siger Jonas Kring, som er ansvarlig for Kødbyens Mad & Markeds aktiviteter i Aarhus.

DSC_8788

Foruden de gode spiseoplevelser kan gæsterne gøre weekendens indkøb blandt kød-, grønt-, fisk- og ostestader eller læne sig tilbage og nyde gode vibes og forårssol. Der er mad for en hver smag, uanset om man vil handle ind og tilberede den der hjemme eller nyde den i de rå omgivelser ved Kulbroen.

Kulbroen

Når åbningsweekenden er veloverstået fortsætter alt det sjove. Sæsonen byder på flere markedsdage og events. Kødbyens Mad & Marked – Aarhus gæster udover Kulbroen blandt andet Godsbanen til forårsmarked, Sommer.Chillout.Aarhus, Bas Under Buen, Børnefestibal, CYKLO, SPOT Festival og meget mere. Der er fart på og de gode madoplevelser er på vej ud i sommeren.

Copenhagen market

”I 2015 viste vores markeder ved Kulbroen og Godsbanen, at Aarhusianerne er sultne efter kvalitet i øjenhøjde og efter et samlingspunkt, hvor hele byen kan spise sammen. Der er allerede taget godt imod os og nu glæder vi os virkelig til at være endnu mere tilstede i byen. For os handler det om at arbejde sammen med byens iværksættere og give de små madentreprenører og producenter mulighed for at nå deres publikum og vokse i et marked, hvor de store spillere ofte vinder. Det handler om at give gæsterne unikke madoplevelser af god kvalitet, ægte markedsstemning og et sted at hænge ud med hinanden. At vi nu kan åbne i Aarhus er fedt – særligt, når man selv bor i byen og holder ualmindeligt meget af den” siger Jonas Kring fra Kødbyens Mad og Marked.

Food collage

Aktiviteterne i Aarhus offentliggøres løbende på Facebook under ’Kødbyens Mad & Marked – Aarhus’ og på hjemmesiden her:

 

Del artikel

Andre læser også