Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kødbyens Mad og Marked er med til sommerens sidste udgave af Marked i Parken

Kødbyens Mad og Marked er endnu en gang med til at afvikle et hyggeligt Food Court med Street Food, livemusik og underholdning for barnlige sjæle, når sommerens sidste Marked i Parken afholdes i Musikhusparken søndag den 13. august.

 

I hjertet af Aarhus centrum afholdes, for sidste gang denne sommer, Aarhus’ hyggeligste pop-up marked. Det er et mangfoldigt, men dog lokalt, samlingspunkt for børnefamilier, unge, gamle og turister. Det er en oase midt i byen i et intimt og grønt miljø, hvor Flagstang Markeder ruller ud med knap 100 loppestande – så der er rig mulighed for at gøre et godt loppefund.

 

Og når de købsglade gæster og ihærdige sælgere trænger til en pause, eller skal have stillet sulten, kan det passende gøres i det hyggelige område ved Kødbyens Mad og Markeds madboder. Der serveres kulinariske oplevelser fra bl.a. Crepes a la Cart, der laver lækre bløde pandekager med valgfrit fyld, Birks Køkken melder stenovnen klar, eksklusiv kaffe bliver skænket af Sigfreds Kaffefabrik, og ikke mindst kan man igen smovse de populære fish & chips fra Crazy Chips/The Fish Project. Er man til de lidt grønnere udgaver, kan man hos Café Fika købe sprøde salater og grillede sandwichs, mens Smoothie – Licious blender økologiske og friske smoothies. For første gang til Marked i Parken vil du kunne møde Rodfast, som laver de mest velsmagende og sprøde toasts lavet på surdejsbrød og lokale råvarer fra Samsø.

Marked i Parken

Vi skruer op for hyggen, og der er plads til alle. Der vil være aktiviteter for de mindste, som også denne gang kan underholde sig med skinnende sæbebobler og leg i parken, mens groovy og livsglade toner fra trioen Thomas Eiler, Johannes Björkman og Uffe Steen kan nydes i de afslappede og hyggelige omgivelser på markedet. Der er dømt hygge, afslapning og ikke mindst en fryd for smagsløgene, når Marked i Parken for sidste gang byder på gode handler, lækker mad og skønt selskab – alt sammen udendørs og med fri adgang.

 

Hvor

Musikhusparken, Thomas Jensens Allé, 8000 Aarhus C

 

Hvornår

Søndag den 13. august 2017 fra 10.00 – 15.00

Læs mere: