Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt genialt koncept i IKEA: Nu kan du komme igennem kassen på få sekunder

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: IKEA Aarhus
Foto: IKEA Aarhus

Efter et langt besøg i IKEA er det sidste, man har brug for, en lang kassekø.

Derfor har IKEA Aarhus nu sat et helt nyt tiltag i værk, der gør det muligt at springe køen over.

Det østjyske varehus har nemlig lanceret en Scan og Betal-løsning, hvor du kan scanne dine varer løbende med mobilen for derefter at gå direkte igennem én af IKEA Aarhus’ 16 nye Scan og Betal-kasser på få sekunder.

“Mange af vores kunder bruger i forvejen IKEA app’en, derfor har vi valgt at gøre plads til to nye betalingsområder med hver otte nye Scan og Betal-kasser.

Nu har mere end 11.000 kunder prøvet Scan og Betal i Aarhus, og vi får virkelig god feedback. Kunderne er glade for at kunne klare indkøbsturen nemt gennem app’en og komme hurtigt igennem kassen,” lyder det fra varehuschef i IKEA Aarhus, Tanja Fröhlich, i en pressemeddelelse.

Gør det nemt at overholde budgettet

Som kunde i IKEA har man kunnet bruge Scan og Betal-løsningen i Aarhus siden 2. februar.

Scan og Betal-løsningen er en tilføjelse til den eksisterende IKEA app, der siden lanceringen af Scan og Betal er blevet downloadet mere end 44.000 gange, hvilket er over 60 procent flere downloads end før lanceringen.

“Vi forsøger at skabe den bedste oplevelse for vores kunder i varehusene, og derfor vil vi gøre det endnu nemmere og mindre tidskrævende for vores kunder at handle hos os.

Den nye Scan og Betal-løsning gør det muligt at springe den personlige betjening over og komme igennem kassen på under ét minut,” forklarer Mads Kristensen, Commercial Manager hos IKEA Danmark.

Med mobilen scanner du dine varer løbende gennem varehuset og behøver på den måde kun at håndtere varerne én gang, idet du lægger dem i indkøbsvognen.

Varen registreres direkte i app’en, der giver et digitalt overblik over dit samlede antal varer og den samlede pris, så det bliver nemt for dig at overholde budgettet.

Komplet overblik og brugbare forslag

I app’en får du også nem adgang til produktinformationer og samlevejledning til de enkelte varer.

“Det smarte ved at bruge Scan og Betal er, at man udover at spare tid ved kassen også får et komplet overblik over ens indkøbsvogn.

App’en giver dig desuden forslag til tilbehør til din vare – det kunne fx være lyspærer, hvis du netop har lagt en lampe i vognen,” lyder det videre fra Mads Kristensen.

Efter turen rundt i IKEA Aarhus afslutter din indkøbstur med en unik QR-kode, der indeholder alle varer i indkøbsvognen.

Koden scannes ved en af varehusets Scan og Betal-kasser, og på den måde kommer du nemt og hurtigt igennem kassen på mindre end ét minut.

Del artikel

Andre læser også